Η εισαγωγική εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, που έχει την αντιπροσωπεία της Nissan στην Ευρώπη, οργάνωσε το φετινό συνέδριο του Ευρωπαϊκού τμήματος της εταιρείας.
Τα στελέχη της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ επιμελήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες και είχαν την τιμή να υποδεχτούν για μια ολόκληρη εβδομάδα το Συνέδριο της Nissan Europe 2025, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τις καλύτερες εντυπώσεις των συμμετεχόντων για την χώρα μας.

Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου, τα ανώτατα στελέχη της Nissan Europe παρουσίασαν την στρατηγική της Nissan, τις δράσεις, αλλά και τα συναρπαστικά νέα αυτοκίνητα που αναμένονται πολύ σύντομα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνθηκαν στην Ελλάδα, τόσο για την φιλοξενία, αλλά κυρίως για τις επιδόσεις της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ σε όλους τους τομείς. Τέλος, ιδιαίτερη μνεία υπήρξε στο γεγονός ότι η Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ είναι ο παλαιότερος εισαγωγέας της Nissan στην Ευρώπη, από το 1961. Μάλιστα, ως σύνδεση με το παρελθόν, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν δύο από τα κλασσικά αυτοκίνητα της εταιρείας, τα οποία ήταν και τα πρώτα που πωλήθηκαν ποτέ στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Guardian: Τι σημαίνει η απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων για την παγκόσμια στρατηγική των ΗΠΑ – Πόσο θα πληγεί η Ευρώπη
- Kόλαφος ο Έλον Μασκ κατά της OpenAI: Η πρώτη εβδομάδα της δίκης και οι βαριές κατηγορίες για «κλοπή φιλανθρωπίας»
- Εκπνέει η προθεσμία για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2026 – Μέχρι τα μεσάνυχτα οι αιτήσεις
- Σε διαρκή επιφυλακή η ΕΚΤ για τον πληθωρισμό – Στο τραπέζι νέες αυξήσεις επιτοκίων, λέει ο Όλι Ρεν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.