ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την υπογραφή του πρωτοκόλλου παράδοσης – παραλαβής με τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας, ανακοίνωσε η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ως αρχικός μέτοχος και μέλος της εταιρείας ειδικού σκοπού «ΣΑΡΙΣΑ Υπό-Παραχώρηση Λιμένος Καβάλας Φίλιππος ΙΙ Α.Ε.» με ποσοστό 35%.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι, ως αρχικός μέτοχος και μέλος της εταιρείας ειδικού σκοπού «ΣΑΡΙΣΑ Υπό-Παραχώρηση Λιμένος Καβάλας Φίλιππος ΙΙ Α.Ε.» με ποσοστό 35%, υπέγραψε σήμερα το πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής με τον Οργανισμό Λιμένος Καβάλας.
Ο επενδυτής αναλαμβάνει για 40 έτη το δικαίωμα χρήσης, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του συγκεκριμένου λιμένα.
Διαβάστε επίσης
Trastor: Κοινό ομολογιακό δάνειο 92,5 εκατ. από την Πειραιώς
Attica Bank: Στο Υπερταμείο πέρασε το 36,16% των μετοχών που κατείχε το ΤΧΣ
ΑΑΔΕ: Κατασχέθηκαν 29 κιλά κοκαΐνης, κρυμμένα σε κοντέινερ με μπανάνες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.