ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με το βλέμμα στραμμένο στο μη ευκαταφρόνητο ποσοστό του Παύλου Πολάκη στις εσωκομματικές εκλογές, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Σωκράτης Φάμελλος, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου ήταν ενωτικός.
«Η σύνθεση και η ενότητα θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα έχουμε και στο επίπεδο προγραμμάτων, αλλά και στο επίπεδο της δράσης», τόνισε Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε νωρίτερα, υπό την ιδιότητα του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Σωκράτης Φάμελλος συνεχάρη τον συνυποψήφιο του Παύλο Πολάκη για τη στάση του. «Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα μία φορά όσους δούλεψαν για τη χθεσινή, μεγάλη δημοκρατική προσπάθεια, τους συνυποψηφίους μου, και να συγχαρώ για τη γενναία στάση του τον Παύλο Πολάκη».
Διαβάστε επίσης:
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ ΕΒΕΑ και Attica Bank
Πάνος Τσακλόγλου: Χαμηλότερη και δικαιότερη Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Έλληνες ξενοδόχοι που κάνουν ντεμπούτο στο κέντρο της Αθήνας
- Allen Liu στο mononews: Η Ελλάδα σημείο-κλειδί για τη νέα ενεργειακή διάταξη της Yutong στην Ευρώπη
- Νεμπής (OTE): Ηγούμαστε της αγοράς, η είσοδος της ΔΕΗ δεν ήταν έκπληξη – Συνεχίζουμε τις επενδύσεις σε FTTH
- Εργαζόμενοι τρόλεϊ: Ανεδαφικό το επιχείρημα περί ενεργειακής σπατάλης – Νέο άδειασμα Κυρανάκη από Οικονόμου
