ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οριακή αύξηση (0,3%) σημείωσε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Ιούνιο σε σχέση με πέρυσι, ενώ σε σχέση με τον Μάιο μειώθηκε 0,8%, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.
Η ολική χωρητικότητα του ελληνικού στόλου σημείωσε ετήσια μείωση 2,7%.
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) τα στοιχεία για τη Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου (πλοία 100 Κ.Ο.Χ.1 και άνω) για τον μήνα Ιούνιο 2024.
Ειδικότερα:
Η Δύναμη του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου τον μήνα Ιούνιο 2024, σε σύγκριση με την αντίστοιχη του Ιουνίου 2023, παρουσίασε αύξηση κατά 0,3%. Μείωση κατά 0,8% σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση Ιουνίου έτους 2023 προς τον Ιούνιο 2022.
Η Ολική Χωρητικότητα του Ελληνικού Εμπορικού Στόλου, από πλοία 100 ΚΟΧ και άνω, παρουσίασε μείωση κατά 2,7% τον μήνα Ιούνιο 2024 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χωρητικότητα Ιουνίου 2023. Μείωση 4,0% είχε σημειωθεί και κατά την αντίστοιχη σύγκριση Ιουνίου του έτους 2023 προς τον Ιούνιο 2022.
Δείτε εδώ τα αναλυτικά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ
Διαβάστε επίσης:
Sounion: Βίντεο των Χούθι δείχνει την στιγμή που βάζουν εκρηκτικά στο πλοίο του εφοπλιστή Διαμαντίδη
Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,09 εκατ. δολάρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Δεν αναπληρώνεται η θέση του Κωνσταντίνου Κουβαρά – Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.
- Eξάρχου-Ξιφαράς-Παπασταύρου: Η Atlantic See στηρίζει τον Κάθετο Διάδρομο και την ενεργειακή ασφάλεια
- Πανελλαδικές 2026: Αύριο μετά τη 13:00 τα αποτελέσματα για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Πού θα δείτε τα αποτελέσματα
- ALP: Έρχονται στην Ελλάδα τα διάσημα σακουλάκια νικοτίνης του Τάκερ Κάρλσον, θερμού υποστηριχτή του Ντόναλντ Τραμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.