ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
H Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ανακοίνωσε την απόφαση του να διατηρήσει αμετάβλητα τα Τέλη Αεροδρομίου για το 2024, με εξαίρεση την αύξηση της Χρέωσης Εξυπηρέτησης Επιβατών (Passenger Terminal Facility charge – PTF), η οποία θα τεθεί σε ισχύ από την 1 Νοεμβρίου, 2024.
Ένα αποτέλεσμα της επερχόμενης μείωσης στο Τέλος Εκσυγχρονισμού & Ανάπτυξης Αεροδρομίων (ΤΕΑΑ) που θα πραγματοποιηθεί από την 1 Νοεμβρίου 2024 και αποσκοπεί στην αποκατάσταση τυχόν απώλειας εσόδων μέσω ισόποσης αναπροσαρμογής της χρέωσης PTF.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τροποποίηση αυτή διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και το επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχεται σε όλους τους Χρήστες του Αεροδρομίου, διατηρώντας παράλληλα ένα σταθερό συνολικό επίπεδο χρεώσεων και με ουδέτερο αντίκτυπο για τις αεροπορικές εταιρείες και τους επιβάτες αντίστοιχα.
Διαβάστε επίσης:
Νέα ευρωπαϊκά πρότυπα Εκθέσεων Βιωσιμότητας – Ποιές εταιρείες οφείλουν να τα εφαρμόσουν
Richemont: Nέος επικεφαλής της Cartier αναλαμβάνει ο CEO της Vacheron Constantin
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιόν… σε ελεύθερη πτώση: Ζημίες 200 εκατ. ευρώ, χρέη-φαντάσματα και ο λογαριασμός του Τέξτορ
- Αποκάλυψη – Θοδωρής Λιβάνιος στο mononews: Ο εκλογικός νόμος για τις εθνικές κάλπες του 2027 δεν πρόκειται να αλλάξει
- Tο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ της Καλλιπάτειρας, ο Μιχάλης Μανιάτης και η συλλογή του στη Θεσσαλονίκη και τα βραβεία για τις γυναίκες που ξεχώρισαν
- Πόλεμος Νταβιντιάν – Παπαμιμίκου στο Open: Ποιος πραγματικά κρατά το τιμόνι του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη;