ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ανάρτηση στο tik tok σχετικά με το χθεσινό ψήφισμα του Ευρωκοιμοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, κάνοντας λόγο για «προπαγάνδα Μητσοτάκη».
«Συνέβη κάτι συνταρακτικό χθες. Το μάθατε; Πώς να το μάθετε, όταν αυτό που θέλουν να μαθαίνετε για τον πρωθυπουργό είναι ο τρόπος με τον οποίο οι επικοινωνιολόγοι του τον βάζουν να αυτοσαρκάζεται στο tiktok για να πείτε «cool», «τα σπας» και να ξεχάσετε τι γίνεται στη χώρα;», σχολιάζει, επισημαίνοντας πως «χθες, η πατρίδα μας καταδικάστηκε με ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την κατάσταση στο Κράτος Δικαίου, τη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης, του Τύπου, των θεσμών».
«Ως κύρωση, κινδυνεύουμε να χάσουμε ευρωπαϊκά κονδύλια», προσθέτει.
«Είναι η πρώτη φορά που οι ευρωπαϊκοί θεσμοί καταδικάζουν τη χώρα μας μετά τη Χούντα. Δηλαδή εδώ και μισό αιώνα!», τονίζει ο Στ. Κασσελάκης και καταλήγει:
«Δεν το μάθατε, γιατί η προπαγάνδα Μητσοτάκη δεν επιτρέπει να το μάθετε. ‘Αλλωστε, αν το επέτρεπε, δε θα φτάναμε να είμαστε το κακό παράδειγμα της Ευρώπης».
Διαβάστε επίσης
Paypal: Κατρακυλά η μετοχή μετά την πρόβλεψη «αδύναμο outlook για το 2024»
ΔΑΑ: Αγορά 30 εκατ. μετοχών από την «AviAlliance GmbH» έναντι €292.740.000
Google: O βοηθός τεχνητής νοημοσύνης Bard μετονομάζεται σε Gemini
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
- Πεζεσκιάν: Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Ισπανία: Έλεγχοι σε 200 ταξιδιώτες από την Ιταλία εν μέσω της διαμάχης για τη Σένγκεν
- ΟΗΕ: Το φαινόμενο El Nino θα μπορούσε να ωθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε οξεία πείνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.