ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Mermeren Kombinat AD Prilep (Mermeren), κατόπιν ερωτήματος του Χρηματιστηρίου, διευκρινίζει ότι η από 31 Αυγούστου ανακοίνωσή της, δεν συνιστά δημόσια προσφορά, αλλά γνωστοποίηση για πρόθεση υποβολής τέτοιας προσφοράς που έγινε σύμφωνα με το άρθρο 22 παράγραφος 1 του νόμου για την εξαγορά μετοχικών εταιρειών της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας.
Οταν η Mermeren πληροφορηθεί ότι όντως υπεβλήθει δημόσια προσφορά εξαγοράς, τότε θα ενημερώσει εγκαίρως και εγκύρως το επενδυτικό κοινό για τους όρους τής προσφοράς.
Διαβάστε επίσης
Quest: Στα 544 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στο εξάμηνο – Μείωση 0,2% στα καθαρά κέρδη
Αττική οδός: Χωρίς ενστάσεις ο διαγωνισμός – Αύριο ανοίγουν οι προσφορές
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε χαμηλά 12ετίας η μετοχή – Τι σκέφτονται οι Γκλέιζερς για την πώληση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To Ιράν ανακοίνωσε πως κλείνει ξανά τα Στενά του Ορμούζ
- Τζέι Ντι Βανς: Αναμένει να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην Ελβετία για διαπραγματεύσεις με το Ιράν
- ΔΑΟΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
- Νέα επίθεση Τραμπ στη Μελόνι: «Θέλει να ξαναγίνουμε φίλοι για να ανέβει στα γκάλοπ – Όχι, ευχαριστώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.