ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ECSA: Οι Ευρωπαίοι πλοιοκτήτες ζητούν μόνιμες εξαιρέσεις από το ETS για νησιά, από απομονωμένες περιοχές και πλοία ice class
Την περασμένη εβδομάδα, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ευρωπαίων Εφοπλιστών (ECSA), Σωτήρης Ράπτης, συναντήθηκε με κλιμάκιο της Ναυτικής Δύναμης της Ευρωπαϊκής Ένωσης – Επιχείρηση ATALANTA.
Η συνάντηση αποτέλεσε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την τρέχουσα γεωπολιτική κατάσταση και τη συνεχιζόμενη συνεργασία μεταξύ της Επιχείρησης ΑΤΑΛΑΝΤΑ και της ναυτιλιακής βιομηχανίας, με στόχο τη διαφύλαξη της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας και τη διασφάλιση της ασφάλειας των ναυτικών.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται για τη συζήτηση στον Αντιναύαρχο Ignacio Villanueva Serrano (Διοικητή της Επιχείρησης), στον κ. Diego Cánovas Cánovas (Σύμβουλο Ναυτιλιακών Θεμάτων) και στον Πλοίαρχο Miguel Fernández Sastre (Στρατιωτικό Βοηθό του Διοικητή της Επιχείρησης).
Διαβάστε επίσης
Υπουργείο Παιδείας: Έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του 17χρονου μαθητή από το Πευκοχώρι Χαλκιδικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υεμένη: 28 σαουδαραβικές αεροπορικές επιδρομές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα
- Ρωσία: Προς άνετη νίκη το κόμμα του Πούτιν στις βουλευτικές εκλογές
- ΙΣΑ: Δεν υπήρχε καμία καταγγελία για το ιατρείο στο Κολωνάκι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου
- Αλίς Βάιντελ (AfD): Ο Φρίντριχ Μερτς πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της ήττας του CDU
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.