Τη διαχρονική αξία του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις επεσήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Σε χαιρετισμό που απηύθυνε λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα ο αρμόδιος υπουργός Γιάννης Βρούτσης τόνισε: «Εβδομήντα χρόνια μετά το πρώτο Ράλλυ Ακρόπολις, ο εμβληματικός ελληνικός γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ βρίσκεται προ των πυλών για τρίτη συνεχή χρονιά στη σύγχρονη ιστορία του.
Η επιστροφή του αγώνα στο ημερολόγιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ το 2021 ήταν το αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών από πλευράς πολιτείας, που αναγνωρίζει το Ράλλυ Ακρόπολις σαν ακόμα έναν πρεσβευτή της Ελλάδας, o οποίος, παράλληλα, αναπτύσσει τον αθλητικό τουρισμό: «Είναι λίγες οι αθλητικές διοργανώσεις, και ακόμα λιγότεροι οι αγώνες αυτοκινήτου, με ανάλογη ιστορία. Τα εύσημα σε βάθος χρόνου πιστώνονται σε εκατοντάδες ανθρώπους. To Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί μέρος της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» δήλωσε νωρίτερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Κατά το χαιρετισμό του, ο κ. Βρούτσης έκανε συνολικά λόγο για τη διαχρονικότητα του αγώνα, καθώς και για το σχεδιασμό του που και αυτήν τη χρονιά περιλαμβάνει ειδικές διαδρομές στην Αθήνα, στην Πελοπόννησο και στη Στερεά Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία σε θεατές από πολλά μέρη της Ελλάδας να τον παρακολουθήσουν.
«Για όλους αυτούς έχουμε δουλέψει, με στόχο να απολαύσουν θέαμα τόσο στις ειδικές διαδρομές του αγώνα όσο και στην Πλατεία Νερού, απ’ όπου θα αρχίσει η αγωνιστική δράση με την υπερειδική διαδρομή» τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού.
Δείτε τον χαιρετισμό του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση:
Διαβάστε επίσης:
EKO ACROPOLIS RALLY: Με Citroen C3 Rally2 οι Καρέλλης – Παναγιωτούνης!
EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Δυναμική και πολυάριθμη παρουσία της Ford
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Υπό βροχή οι αναγνωρίσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Πώς θα επιστραφούν τα «κλεμμένα» – Δεσμεύσεις λογαριασμών και συνεχείς έλεγχοι
- BBVA: Τελική έγκριση για υποβολή προσφοράς στην Sabadell
- Ένοπλη επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο: Δύο όμηροι απελευθερώθηκαν ανοιχτά της Πορτογαλίας
- Βιντεοκλήση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα: Nέα υπηρεσία του 1555

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα

Γιάννης Αλαφούζος: Πλοίο της Kyklades Maritime είναι το πρώτο τάνκερ που φόρτωσε πετρέλαιο από το λιμάνι της Ταρτούς στη Συρία
Γιατί ειναι happy στο ΜΜ με τον Πανάρα, oι άγριοι τραπεζίτες, η Metlen στον FTSE100, τι συμβαίνει στον ΑΔΜΗΕ, στον ΟΠΑΠ τα Λαχεία, η κίνηση Βαφειά, το ράλι της AKTΟR και τα 600 εκατ. του Πατέρα
