ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, στην εκλογική περιφέρεια Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης εκλέγονται οι παρακάτω υποψήφιοι.
Στην Α’ Θεσσαλονίκης, η ΝΔ εκλέγει 8 βουλευτές: Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Καλαφάτης. Ακολουθούν ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, η Ελένη Ράπτη, η Άννα Ευθυμίου, ο Στράτος Σιμόπουλος, ο Δημήτρης Κούβελας και ο Διαμαντής Γκονιδάκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 3 βουλευτές: Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά και Χρήστος Γιαννούλης.
Η Ελληνική Λύση εκλέγει τον Συμεών Κουπέλογλου, ενώ από 1 βουλευτή εκλέγουν ΠΑΣΟΚ, Νίκη και ΚΚΕ, με τους τρεις προέδρους των κομμάτων να προηγούνται σε σταυρούς. Από έναν βουλευτή εκλέγουν, επίσης, Πλεύση Ελευθερίας και Σπαρτιάτες (Μιχάλης Χουρδάκης και Γιάννης Κόντης, αντίστοιχα).
Στη Β’ Θεσσαλονίκης, η ΝΔ εκλέγει 3 βουλευτές: Δημήτρης Βαρτζόπουλος, Θόδωρος Καράογλου και Φάνης Παπάς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τον Σωκράτη Φάμελλο, Η Ελληνική Λύση τον Κωνσταντίνο Χήτα, το ΚΚΕ τον Λεωνίδα Στολτίδη, η Νίκη τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ Σπαρτιάτες και Πλεύση Ελευθερίας τους επικεφαλής τους.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.