ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε απόψε το παρών η Ελένη Χρονοπούλου, η νεαρή δικηγόρος που κατήγγειλε τον ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη.
Η Ελένη Χρονοπούλου που έχει κατονομάσει τον Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και ξυλοδαρμό της, παρακολούθησε μαζί με πλήθος κόσμου την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Παρασκευής, 21 Απριλίου.
Τουλάχιστον δυο φορές έχει καταθέσει η Ελένη Χρονοπούλου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού και του ξυλοδαρμού από τον πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η πρώτη κατάθεση δόθηκε τον Ιανουάριο του 2020, όταν η κ. Χρονοπούλου καταγγέλλει τον βιασμό και τις σωματικές βλάβες και αναφέρει την ιδιότητα του Αλέξη Γεωργούλη, αλλά όχι το όνομά του.
Η Ελένη Χρονοπούλου είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA:
Διαβάστε επίσης
Οικονόμου: Έχουμε μπροστά μας τις εκλογές της 21ης Μαΐου κι εκεί επιδιώκουμε μια καθαρή εντολή
Καλλιόπη Σπανού: Ποια είναι η υπηρεσιακή υπουργός Εσωτερικών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.