ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το παρασκήνιο του υπουργικού, ο «κατάσκοπος» Αδωνις, η δήλωση της Δόμνας στο Room 301 και ένα τουρκικό drone σε ελληνικό νησί
Την καταδίκη του για την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους στα Εξάρχεια ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση στον Γραμματέα του ΜΕΡΑ25 κ. Γ. Βαρουφάκη», αναφέρει ο κ. Οικονόμου εκ μέρος της κυβέρνησης.
«Στην δημοκρατία μας δεν χωρούν τραμπουκισμοί και δεν είναι ανεκτή οποιαδήποτε μορφή βίας», συνεχίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Η ελληνική αστυνομία θα κάνει ότι απαιτείται προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη», καταλήγει.
Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε την επίθεση ομάδας ατόμων έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια. Τα άτομα ξυλοκόπησαν τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό, με κάταγμα στην μύτη.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το στοίχημα Μητσοτάκη να αλλάξει το κλίμα – Σε ποιους απευθύνεται, από τι κινδυνεύει – Άρθρο παρέμβαση
- Κ. Μητσοτάκης για την Υγεία: Τα εύσημα στον Ά. Γεωργιάδη, οι νέες δωρεάν εξετάσεις, η πρόκληση και η μάχη της υπογεννητικότητας
- Οι επόμενες μεγάλες επενδύσεις με «μοντέλο Ελληνικού»
- Γιώργος Αλεξανδράτος: Δεν αρκεί να είμαστε πρώτοι στη θάλασσα, πρέπει να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί και στη στεριά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.