ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping Inc. της Σεμίραμις Παληού η οποία ειδικεύεται στην πλοιοκτησία και στην πλοιοδιαχείριση πλοίων ξηρού χύδην φορτίου, γνωστοποίησε ότι υπέγραψε, μέσω μιας θυγατρικής της εταιρείας ,την πώληση του πλοίου «Aliki», ναυπήγησης 2005, με παράδοση στον αγοραστή το αργότερο έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023, έναντι 15,08 εκατομμυρίων δολαρίων.
Με την ολοκλήρωση της πώλησης και την αναμενόμενη παράδοση ενός πλοίου ξηρού χύδην Ultramax, ο στόλος της Diana Shipping Inc. θα αποτελείται από 42 πλοία ξηρού χύδην φορτίου (4 Newcastlemax, 10 Capesize, 5 Post-Panamax, 6 Kamsarmax, 8 Panamax και 9 Ultramax).
Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας, εξαιρουμένου του ενός πλοίου ξηρού χύδην φορτίου Ultramax που δεν έχει ακόμη παραληφθεί και συμπεριλαμβανομένου του m/v Αλίκη, είναι περίπου 4,9 εκατομμύρια dwt με μέση σταθμισμένη ηλικία τα 10,28 έτη.
Διαβάστε επίσης
Μώραλης: Ο Πειραιάς είναι η φυσική έδρα της ναυτιλίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακόμη μία παραίτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός και ο Γιάννης Ραγκούσης
- Φορολογικές δηλώσεις: Αντίστροφη μέτρηση έως τις 24 Ιουλίου – Σαρωτικοί έλεγχοι και πρόστιμα έως 50% από την ΑΑΔΕ
- Drewry: Διορθωτική μείωση 2% στη διακίνηση κοντέινερ και στα 4.547 δολάρια η μέση τιμή
- «Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για τα Switchblade 300 Block 20 στην Ελλάδα έναντι 80,1 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.