ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρόθεσή της να διερευνήσει τη συμμετοχή της στην προσπάθεια εξυγίανσης της Attica Bank, υπό τον όρο να τηρηθούν οι συμφωνίες των μετόχων, δηλώνει και επίσημα η Ellington.
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα είχε αποσταλεί επιστολή από την THRIVEST των κ.κ. Δ. Μπάκου, Γ. Καϋμενάκη και Α. Εξάρχου προς τη διοίκηση της τράπεζας, με την οποία γνωστοποιήθηκε η πρόθεση της να συμμετέχει στην επικείμενη ΑΜΚ .
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ellington:
Ανεξάρτητα και παράλληλα με το ενδιαφέρον άλλων δυνητικών επενδυτών σχετικά με την ΑΜΚ της Attica Bank και την είσοδό τους στο μετοχικό σχήμα, η Ellington επιβεβαιώνει την πρόθεσή της να διερευνήσει τη δική της συμμετοχή στην προσπάθεια εξυγίανσης της τράπεζας, με μία και μόνη προϋπόθεση: την τήρηση των συμφωνηθέντων στο πλαίσιο της συμφωνίας μεταξύ των μετόχων.
Διαβάστε επίσης:
Attica Bank: Επιστολή Εξάρχου για συμμετοχή στην ΑΜΚ – Πλήρης επιβεβαίωση mononews (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την 8η Συμπληρωματική Πρόσκληση του Μητρώου Εκπαιδευτικών
- Νετανιάχου: Επιδιώκει επανεκλογή το 2026 με το επιχείρημα πως έσωσε το Ισραήλ από τη λήθη
- Δούκας για Άγνωστο Στρατιώτη: «Θα προσφύγουμε στα αρμόδια δικαστήρια» – Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του Μνημείου, λέει το ΥΠΕΘΑ
- Όταν το κρυολόγημα κάνει την εμφάνισή του, αντιμετώπισέ το από το πρώτο κιόλας σύμπτωμα!