ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen Χέρμπερτ Ντις θα αποχωρήσει από τη διοίκηση του ομίλου και θα αντικατασταθεί από τον νυν πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Porsche, τον Όλιβερ Μπλούμε, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.
Ο Μπλούμε θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου, παραμένοντας ταυτόχρονα και επικεφαλής της Porsche, της θυγατρικής της VW, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg.
Το αιφνιδιαστικό διαζύγιο της VW με τον Ντις αποφασίστηκε «κοινή συναινέσει» στη συνεδρίαση του εποπτικού συμβουλίου του ομίλου, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.
Ο Χέρμπερτ Ντις είχε βρεθεί στο στόχαστρο εδώ και μήνες, λόγω των εσωτερικών αναταράξεων στον όμιλο, ο οποίος έχει κάνει αναγκαστική στροφή προς τα ηλεκτρικά και τα διασυνδεδεμένα αυτοκίνητα.
Διαβάστε επίσης:
Aston Martin: 100 χρόνια στους αγώνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τράπεζα Κύπρου: «Χρυσή» επιστροφή στους μετόχους – Μέρισμα έως 90% των κερδών και στόχος το 100%
- A AND O Architects: Μάθημα αρχιτεκτονικής εγκράτειας
- ΔΕΘ: Η μεγάλη ανάπλαση και η διαδρομή προς τον διαγωνισμό των 205 εκατ. ευρώ
- Bancassurance: Η μεγάλη μάχη για τα τραπεζικά δίκτυα – Οι συμμαχίες και οι ασφαλιστικές που μένουν εκτός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.