ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Navios Maritime Partners L.P. της Αγγελικής Φράγκου, γνωστοποίησε ότι συμφώνησε να αγοράσει δύο πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) διπλού καυσίμου 7.700 TEU, με συνολική τιμή αγοράς 241,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Τα πλοία που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν είτε με LNG είτε με συμβατικά καύσιμα, αναμένεται να παραδοθούν το τέταρτο τρίμηνο του 2024. Η Navios Partners έχει δικαίωμα επιλογής δύο μηνών για δύο επιπλέον πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων LNG διπλού καυσίμου 7.700 TEU με τους ίδιους όρους, με παράδοση το δεύτερο τρίμηνο του 2025.
Διαβάστε επίσης
Αγγελική Φράγκου: Αισιόδοξη για την πορεία της ναυτιλίας παρά το χάος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.