ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο θα ενημερώσει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων που συνεδριάζει σήμερα στο Λουξεμβούργο.
«Θα ενημερώσω σήμερα το Συμβούλιο για την κατάσταση στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Και επίσης, για τις πρόσφατες επισκέψεις μου στις βαλκανικές χώρες και ιδιαίτερα στα Δυτικά Βαλκάνια και τις προσπάθειές μας να επισπεύσουμε τη διαδικασία ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας», ανέφερε ο κ. Δένδιας προσερχόμενος στο Συμβούλιο.
Ο Έλληνας Υπουργός υπογράμμισε, επίσης, ότι «ανυπομονεί» για το γεύμα με τον Αιγύπτιο Υπουργό Εξωτερικών, Σάμα Σούκρι.
«Πιστεύω ότι η Ευρώπη έχει πάντα να κερδίσει από μια στενότερη συνεργασία με την Αίγυπτο. Είναι μια χώρα πρωταρχικής σημασίας για την ευρωπαϊκή μας οικογένεια», εκτίμησε.
Διαβάστε επίσης:
Ερντογάν κατά Ελλάδας: Διώκουν, ληστεύουν, ξυλοκοπούν και δολοφονούν πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Performance ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο Backup as a Service για τη ΔΕΔΔΗΕ
- Warner Bros. Discovery: Δηλώνει ανοιχτή στο ενδεχόμενο πώλησης – Άλμα 8% για τη μετοχή
- Coca-Cola Company: Αύξηση πωλήσεων στο τρίτο τρίμηνο χάρη στη Coca-Cola Zero
- TP Greece: Από πάροχος υπηρεσιών σε Digital Partner για υπηρεσίες υψηλής αξίας
