• LIFE&STYLE

    Survivor: Αγγελική Κοκαλίτσα εναντίον όλων – Φόβοι, υποψίες και κλίκες (video)

    • Νίκη Καξερή
    Κοκαλίτσα-Αγγελική

    Αγγελική Κοκαλίτσα


    Διανύουμε την δεύτερη εβδομάδα του Survivor και στο σημερινό επεισόδιο ήρθε και πάλι η ώρα, Μαχητές και Διάσημοι να αγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία. Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια φάνηκε ότι η Αγγελική Κοκαλίτσα των Μαχητών δεν έχει δεθεί με τους συμπαίκτες της. Αντιθέτως, είναι η πιο απόμακρη παίκτρια, εκείνη που συνεχώς παραπονιέται για τα πάντα. Μάλιστα, προσέγγισε άμεσα τη νέα παίκτρια, Ζωή Ανδρονικίδου προκειμένου να την πάρει με το μέρος της, κάτι που μέχρι τώρα έχει πετύχει.

    Παρ’ όλα αυτά, η Αγγελική νιώθει ότι απειλείται, καθώς γνωρίζει ότι αν οι Μαχητές χάσουν το έπαθλο της ασυλίας, θα βρεθεί αυτομάτως προτεινόμενη για αποχώρηση. Μία μονάχα παίκτρια δεν θα μπορούσε να την «σώσει».

    Στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, ΕΔΩ: Survivor, η ίδια η παίκτρια δήλωσε ότι κάποιοι δεν θέλουν να κερδίσουν την ασυλία προκειμένου κάποιος να φύγει.

    Με αυτόν τον τρόπο άφησε να εννοηθεί ότι έχουν ήδη σχηματιστεί κλίκες στο παιχνίδι και έχει καταλάβει ότι μάλλον έχει μείνει στην απ’ έξω…

    Αν και η Αγγελική κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη σε αγώνισμα στο προηγούμενο επεισόδιο, αυτό δε φαίνεται να είναι αρκετό για να αλλάξει γνώμη στους συμπαίκτες της, συνυπολογίζοντας και τη συμπεριφορά της.

    survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 10 πράγματα που μάθαμε στο 5ο και 6ο επεισόδιο του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που η Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα παρατσούκλια των παικτών και η ατάκα «φωτιά» του Αλ. Παρθένη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ