• LIFE&STYLE

    Survivor 2: 10 πράγματα που μάθαμε στο 5ο και 6ο επεισόδιο του Survivor

    σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Τα επεισόδια προχωρούν και αρχίζουν εκείνα τα παρατράγουδα που όλοι γνωρίζουμε και -σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις- όλοι αγαπήσαμε, ήτοι πείνα, απλυσιά, γκρίνια, ίντριγκα και ραδιουργία σε μπλε πράσινο φόντο.

    Όλα τα ανταγωνιστικά προγράμματα των σταθμών βλέπουν την πλάτη του ριάλιτι επιβίωσης και κυρίως της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που είναι το πρόσωπο των ημέρων, ενώ κατάφερε να γινεται πολύ συμπαθής και να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης σε ένα πρόγραμμα που θα ήταν αφόρητα πληκτικό χωρίς την παρουσία της.

    Βλέποντας την λοιπόν μάθαμε πως:

    1. Οι παροικούντες την τηλεοπτική Ιερουσαλήμ αδυνατούν τα πιστέψουν πως αυτή η άβαφη, μαζεμένη και γλυκιά ξανθούλα είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της καρδιάς μας. Γι’ αυτό και όλοι πιστεύουν πως, όχι αποκλείεται να κοιμάται με τους άλλους στην παράγκα, αλλά πίσω απ τους κοκοφοίνικες, εκτός πλάνου, θα της έχει στήσει η παραγωγή… τροχοβίλα!

    Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    2. Όσοι την λένε «ευτραφή μπεμπέκα» και εκείνοι που την κοροϊδεύουν για τα -κανονικά- κιλά, χάρη της κάνουν! Στο τέλος, να δεις που η Σπυροπούλου θα μας βγει η μεγάλη παρεξηγημένη και θα χρηστεί λαϊκό ίνδαλμα…

    σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    3. Άσχετο, αλλά μιας και μιλήσαμε για λαϊκά ινδάλματα, ο λαοφιλής Ντάνος, νικητής του περσινού Σερβάιβορ ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη σειρά «Τατουάζ» απέναντι απ’ το παιχνίδι που τον ανάδειξε και ο χαρούμενος για την ποιοτική αυτή τομή στην τέχνη, αντιπρόεδρος κύριος Βερύκιος είπε σεμνά: «Ο Ντάνος μπορεί να εξελιχθεί ως ο νέος Κούρκουλος». Μπα! Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος πιο πολύ μας τον θυμίζει!

    4. Η τεστοστερόνη κάνει συντριβανάκια από την πληθώρα της στους παίκτες. Και δεν μοιάζει να αφορά μόνο στους άνδρες…

    5. «Εγώ έχω άποψη και την εκφράζω! Αν πεινάω, θα το πω!», λέει αγριεμένη η λαϊκή αοιδός διάσημη Ελένη Χατζίδου και φυσικά μπερδεύει την άποψη με την ανάγκη, αλλά όσο να ‘ναι η πεινά μπερδεύει και τη γλώσσα.

    Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    6. Η Κατερίνα Δαλάκα, η πλέον γυμνασμένη παίκτρια των διάσημων με τις αρχηγικές τάσεις, σε γνώσεις μας εντυπωσιάζει. Στο παιχνίδι των ερωτήσεων με τον Σάκη Τανιμανίδη μας έμαθε πως «πόσες μοίρες γυρίζει το κεφάλι της η κουκουβάγια; 365»… Μπέρδεψε η κυρία Δαλάκα, το κανονικό κεφάλι του νυκτόβιου πτηνού με καπάκι σε βάζο και απάντησε και 5 μοίρες παραπάνω στην πλήρη περιστροφή.

    Τανιμανίδης
    Σάκης Τανιμανίδης

    7. Σύγκρουση γιγάντων μετρά την πολλοστή ήττα των διάσημων με ανταλλαγές φιλοσοφικών στα όρια των θεολογικών μη σας πούμε απόψεων. Η Δαλάκα θεώρησε πως τύχη δεν υπάρχει και η Χατζίδου πως, ναι, υπάρχει και γι’ αυτό δεν μπαίνουν οι μπάλες εκεί που πρεπει να μπουν. «Δεν αφήνω την τύχη στην τύχη και στα χεριά της τύχης», κατακεραύνωσε γλαφυρά η πρωταθλήτρια την τραγουδίστρια, «εγώ θα βάλω την μπάλα, όχι ο Θεός»… (σ.σ.: ιδού και οι θεολογικές αναζητήσεις που σας λέγαμε).

    Κατερίνα Δαλάκα
    Κατερίνα Δαλάκα

    8. Τον Αλέξανδρο Παρθένη είχε καλεσμένο η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ρωτώντας για τις σκέψεις του, μόλις βρέθηκε για πρώτη φορά στην παραλία των αγωνισμάτων πήρε την απάντηση: «τον ήπιαμε»! Τον αποθέωσε φωνάζοντας «ωωωωωω» και χειροκροτώντας τον, η παρουσιάστρια… Μα που τα βρίσκουν οι άτιμοι, ε;

    Παρθένης
    Αλέξανδρος Παρθένης

    9. Η εκπομπή της Ντορέττας με καλεσμένο τον Ντάνο παίχτηκε μεσημέρι Σαββάτου ως επανάληψη στον ΣΚΑΪ, χωρίς την υποχρεωτική σήμανση πως είναι επανάληψη! Υπενθυμίζουμε πως το κανάλι «Ε» είχε φάει πρόστιμο από το ΕΣΡ για αυτό το λόγο κατά τη διάρκεια στάσης εργασίας τεχνικών. Φυσικά, αν και το ΕΣΡ είναι φαν του Ντάνου, θα φανεί στο αν το πρόσεξαν ή όχι…

    αγγελόπουλος-ντορέττα
    Ντορέττα Παπαδημητρίου και Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή ΕΔΩ: Survivor

    10. Και επειδή η Ελένη Χατζίδου είναι ο δεύτερος λόγος να δεις Survivor, μετά την Σπυροπούλου, μας λέει σε τρέιλερ: «Πού να δεις αργότερα που θα ‘ρθουν τα χειρότερα! Τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα. Χριστέ μου τι θα περάσουμε…»

    Χατζίδου
    Ελένη Χατζίδου

    Τηλεθεάσεις, χρυσή μου, θα περάσατε και δόξες, τηλεθεάσεις…

    survivorΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που η Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter υποστηρίζει θερμά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι χαρά Θεέ μου! Μπήκε η Σπυροπούλου!



    ΣΧΟΛΙΑ