ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον λόγο για τον οποίο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να λάβει μέρος στο Survivor, αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου.
«Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον Alpha έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι, «Έτσι λοιπόν και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι. Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της».
Η Κατερίνα Καινούργιου υποστήριξε ότι, «Όταν λοιπόν έφυγε από τον Alpha δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Γι’ αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Χαμός στο Twitter για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η «μπηχτή» της Ελ. Μελέτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλεσε την Κατερίνα Δαλάκα «Ντάνα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποιοι παίκτες ζήτησαν να μην γράφεται η ηλικία τους;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακίλα Σάλεχ (προέδρος της λιβυκής Βουλής): Άκυρο το Τουρκολυβικό Μνημόνιο
- Τραμπ: «Πιο κοντά από ποτέ» η συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
- Σωκράτης Φάμελλος: Η κυβέρνηση ευθύνεται για την ερήμωση της υπαίθρου – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψηφίσει τις αμυντικές δαπάνες του προϋπολογισμού
- Σύσκεψη αγροτών στην Νίκαια: Δεν είναι ξεκάθαρες οι δηλώσεις του κ. Τσιάρα – Η απόφαση θα ληφθεί πανελλαδικά