• LIFE&STYLE

    Μήπως η φίλη σας σάς χρησιμοποιεί;


    Έχουμε φίλες αδελφικές, από το σχολείο, φίλες με τις οποίες αγαπηθήκαμε κι εμπιστεύτηκε η μία την άλλη από την πρώτη στιγμή. Έχουμε όμως και φίλες που μπορεί η παρέα μαζί τους να μας γεμίζει χαρά και να περνάει ευχάριστα δεν συμβαίνει όμως μόνο αυτό… Είναι στιγμές που νιώθουμε πως “απειλεί”, τον προσωπικό μας χώρο, χρόνο, δεν μας σέβεται όσο εμείς, ξεπερνάει τα όρια. Για να δούμε τα σημάδια… των ανθρώπων που μπορεί να είναι κοντά μας αλλά δεν τους λες και φίλους!

    Η φίλη σας δεν είναι έμπιστη. Η εμπιστοσύνη και η φιλία είναι δυο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες μεταξύ τους. Πρέπει να νιώθουμε ασφάλεια όταν λέμε κάτι, ότι αυτό θα μείνει μεταξύ μας. Αν νιώσετε ότι προδίδει την εμπιστοσύνη σας με τις πράξεις και τα λόγια της, ειδικά αν της έχετε εξηγήσει οτι αυτό σας ενοχλεί ή θέλετε να μην το χρησιμοποιήσει, τότε πρέπει να αναθεωρήσετε…

    Η φίλη μας όταν είναι ερωτευμένη εξαφανίζεται. Το δέχεστε, το κατανοείτε, αλλά για πόσο; Δυο μήνες, τρεις, τέσσερις, να περάσει αυτός ο πρώτος καιρός του τρελού έρωτα. Μετά όμως; Δεν μπορεί να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται μόνο όταν θα χρειάζεται εκείνη κάτι. Αν η φίλη σας δεν είναι διαθέσιμη όταν κι εσείς θα θέλατε τη βοήθεια ή την υποστήριξή της, μάλλον δεν είναι η φίλη που ελπίζατε πως θα έχετε.

    Η φίλη σας κανονίζει με τους φίλους σας χωρίς εσάς. Της γνωρίσατε φίλους και γνωστούς σας κι εκείνη ενθουσιάστηκε. Κινείται στις παρέες σας σα να είναι δικές της και μάλιστα όταν κανονίζει να βγει μαζί τους είτε απλώς σας το ανακοινώνει, είτε- ακόμη χειρότερα- δεν σας το λέει καν. Καταλαβαίνετε πως ο άνθρωπος αυτός δεν σας σέβεται και μόνο σας χρησιμοποιεί. Φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τα συναισθήματά σας.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 10 τρόποι για να φορέσετε/δέσετε το φουλάρι στο κεφάλι σας φέτος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα κοσμήματα με κοχύλια είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 9 καλοκαιρινά χτενίσματα για την παραλία και όχι μόνο



    ΣΧΟΛΙΑ