• LIFE&STYLE

    Τα κοσμήματα με κοχύλια είναι το απόλυτο must-have του καλοκαιριού


    Σίγουρα όταν ήσασταν μικρές και αγοράζατε κοσμήματα και αξεσουάρ -ή διακοσμητικά από μαγαζάκια με σουβενίρ κατά τη διάρκεια των διακοπών σας- με αληθινά κοχύλια, σίγουρα δε θα περιμένατε ποτέ ότι μερικά χρόνια αργότερα, αυτά θα βρίσκονταν στο επίκεντρο της προσοχής κάθε style addict.

    Πρώτος ο οίκος Prada έφερε στο προσκήνιο τα κοχύλια με ένα μακρύ κολιέ στη συλλογή του για τη σεζόν FW2017, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ακολούθησαν τα βήματά του, όπως οι Dolce & Gabbana, Versace και Rosie Assoulin, οποίοι  τα χρησιμοποίησαν σε διάφορες εκδοχές, από oversized σκουλαρίκια μέχρι και στέμματα! Από την άλλη, διάσημες fashion  bloggers με μποέμ αισθητική ξεκίνησαν να «ποστάρουν» φωτογραφίες στα social media, στις οποίες φορούσαν τέτοιου είδους κοσμήματα, κερδίζοντας αμέτρητα likes! Κάπως έτσι, λοιπόν, γεννήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα jewellery trends του καλοκαιριού: η seashell μανία!

    seashell-2.jpgΑπό αριστερά: Prada, Versace, Dolce & Gabbana

    Ακριβώς πάνω στην ώρα που η ζέστη επιβάλΛει ανοιχτά ντεκολτέ και μαζεμένα μαλλιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να τονίσετε την ανέμελη εμφάνισή σας από τα δροσερά αυτά αξεσουάρ, που φέρνουν στην κυριολεξία τη θάλασσα στην καθημερινότητά σας.

    Τα είδη που θα βρείτε στην αγορά είναι πολλά: φυσικά κοχύλια που μπλέκονται μεταξύ τους δημιουργώντας minimal chic κομψοτεχνήματα, μεταλλικά για πιο λαμπερό και luxury look αλλά και mix&match styles, που συνδυάζουν διάφορα υλικά για ένα πιο χρωματιστό αποτέλεσμα. Φυσικά, αποτελούν ιδανική επιλογή για να συνοδεύσετε τα μαγιό και τα beachwear σύνολά σας, όμως μπορούν να φορεθούν εξίσου άνετα και στην πόλη -με χαλαρά φορέματα ή αυστηρά πουκάμισα, προσδίδοντας μία summer πινελιά. Μην περιμένετε άλλο, αποκτήστε γρήγορα το δικό σας!

    seashell-5.jpg
    seashell-1.jpg



    ΣΧΟΛΙΑ