• Food

    Το Forbes εξυμνεί το Tortuga Restaurant στη Νάξο!


    «Ύμνο» στη ναξιώτικη γαστρονομία και στο εστιατόριο Tortuga αποτελεί άρθρο του Forbes που τιτλοφορείται «Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε το gourmet νησί».

    Mεταξύ άλλων το άρθρο αναφέρει:

    «Όταν ο Anthony Bourdain πήγε στην Ελλάδα για ένα επεισόδιο του Parts Unknown» του CNN, το αρχικό του πλάνο ήταν να επισκεφθεί διάφορα κυκλαδίτικα νησιά.

    Όταν έφτασε στη Νάξο όμως  ακύρωσε τα σχέδιά του… Αυτό το καλοκαίρι, ένα νέο εστιατόριο άνοιξε, το οποίο «εξειδικεύεται» στην δημιουργία πιάτων με τη χρήση τοπικών αλιευμάτων. Οι Μαρία Πολυκρέτη και ο Ιωάννης Μαργαρίτης έχουν ήδη το καλύτερο ξενοδοχείο το Naxian Collection το οποίο έχει τόσο δυνατή γαστρονομική βάση που ακόμη και τα πρωινά του είναι έξω από τα συνηθισμένα, με δημιουργικά πιάτα και πίτες που σε άλλα εστιατόρια θα σερβίρονταν ως μεσημεριανό γεύμα.

     Στο νέο τους παραλιακό ξενοδοχείο, το Naxian on the Βeach το εστιατόριο Tortuga παρουσιάζει κλασσικά πιάτα που αναμιγνύονται με «πινελιές» άλλων πολιτισμών. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά πιάτα: λαβράκι καρπάτσιο, κροκέτες χταποδιού, μύδια με πιπεριές και βότανα, λιγκουίνι με θαλάσσιο αχινό. Ακόμη και όταν δεν πεινάτε πια, δεν θα μπορείτε να σταματήσετε το φαγητό…».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς να φτιάξετε την πιο νόστιμη τούρτα με oreo και παγωτό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νταϊάνα: Στη δημοσιότητα άγνωστες πτυχές της ζωής της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο έλαιο είναι η νέα εμμονή των διασήμων και το super food της επιδερμίδας σου

     



    ΣΧΟΛΙΑ