• City Stories

    Παναθηναϊκός: Αγωνία για Ασάνοβιτς – Αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή;

    παναθηναϊκός ασάνοβιτς


    Ένα ακόμα πρώην αστέρα του βάζει στο στόχαστρο ο Παναθηναϊκός για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μετά την απομάκρυνση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Δεν πρόκειται για άλλον από τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, ο οποίος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ για να περάσει από διαδικασία συνέντευξης, όπως είχε συμβεί προ ημερών και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

    Τον Ασάνοβιτς, που ήρθε στην Αθήνα συν τοις άλλοις και για τη μεταγραφή του γιου του σε ελληνική ομάδα, συνόδευε ο Μάριο Μπόνιτς. Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την υποψηφιότητά του να είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Άλλωστε, το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για τη θέση αυτή και προ διετίας.

    Ο Ασάνοβιτς αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» από το 1998, χρονιά που συμμετείχε στη μεγάλη ομάδα της Κροατίας στο Μουντιάλ της Γαλλίας, μέχρι το 2000 (44 συμμετοχές και 9 γκολ στο πρωτάθλημα). Μετά την αποχώρησή του από την ενεγό δράση, εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στην εθνική Κροατίας, από το 2006 μέχρι το 2012 και εν συνεχεία ήταν βοηθός του Σλάβεν Μπίλιτς στη Λοκομοτίβ Μόσχας (2012/13).

    Στη συνέχεια εργάστηκε από τον Οκτώβριο του 2014 ως τεχνικός διευθυντής στη σλοβακική Ντουνάισκα Στρέντα, από την οποία παραιτήθηκε το Νοέμβριο του 2015.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Βόμβα» μεγατόνων με Τζεντίλε – Έρχεται και πέφτει το ΟΑΚΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΟΠΑΠ: «Τρίποντο» προσφοράς και αγάπης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έφυγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Έρχεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος;



    ΣΧΟΛΙΑ