ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία απίστευτη ιδέα είχαν οι ποδοσφαιριστές των ερασιτεχνικών ομάδων στην Νορβηγία! Μάλλον θεώρησαν ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό και αστείο να παίξουν ποδόσφαιρο αφού πρώτα θα έχουν καταναλώσει μία μεγάλη ποσότητα αλκοόλ!
Έτσι λοιπόν, έβαλαν στις τσάντες τους μπουκάλια με αλκοόλ, παπούτσια, μπάλες και ξεκίνησαν για το γήπεδο, ενώ -εννοείται πως- οι οπαδοί τους ακολούθησαν στο αντίστοιχο πνεύμα.
Δείτε το video:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ελένη Μενεγάκη: Έκανε mannequin challenge στο πλατό και “λιώσαμε” από τα γέλια! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρία Αντωνίου: Να σου κατεβάσει το… – Σκορπάει εγκεφαλικά στους Ιταλούς!(video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αν μπορείτε βρείτε το! Αυτό είναι το χταπόδι που θα σας ξεγελάσει! (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ: Οι αντίπαλοι, οι ημερομηνίες, τα εκατομμύρια της UEFA και το εφικτό… 5/5
- Συνδρομητική τηλεόραση: Ποιος κρατά τα ηνία της ελληνικής αγοράς και ο ανταγωνισμός Netflix-Apple-Amazon
- Blanding: Η τάση που έκανε τον κόσμο μας άχρωμο και η οικονομία του γκρι
- Έσπασε το φράγμα των 0,5 δισ. ο τζίρος της Sani/Ikos
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.