Κοινωνία

Γιάννα Αγγελοπούλου: Το αξέχαστο πάρτι στη βίλα της για τον μικρό Θόδωρο

  • NewsRoom
Γιάννα Αγγελοπούλου: Το αξέχαστο πάρτι στη βίλα της για τον μικρό Θόδωρο

Η Γιάννα Αγγελοπούλου, πάντα υπέρκομψη, σε παλιά δεξίωση


Για τα βαφτίσια του μικρού Θεόδωρου, η Γιάννα Αγγελοπούλου οργάνωσε αξέχαστο πάρτι στη βίλα της στη Φιλοθέη την περασμένη Πέμπτη.

Έχει πολλάκις αποδείξει την αποτελεσματικότητα και το αιχμηρό μυαλό της. Όχι μόνο στο Cambridge και το Harvard και τα προγράμματα που φέρουν το όνομά της. Αλλά και στο να δεξιώνεται τους ομότιμούς της. Εκπρόσωπους δηλαδή της υψηλής κοινωνίας, τους σούπερ επιτυχημένους, το 0,1% της κοινωνίας. Εξάλλου, μια παγκόσμια δεξίωση δεν συνιστούσαν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλά και η Επιτροπή 2021;

Η Γιάννα Αγγελοπούλου κρατάει δεμένη την οικογένεια

Όταν η Γιάννα Αγγελοπούλου κρατάει ένα στόχο δίπλα στην καρδιά της, σίγουρα διαπρέπει.

Per se, τα βαφτίσια του διαδόχου Θόδωρου Αγγελόπουλου, που φέρει το όνομα του συζύγου της, αποτελούσε γεγονός υψίστης, προσωπικής σημασίας.

Το δεύτερο εγγόνι της από τον γιο της, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, με την Ελλη Παπαδιαμάντη. Το πρώτο τους παιδί, κοριτσάκι ονόματι Ιωάννα. Τώρα ολοκληρώθηκε ο κύκλος!

Γιάννα και Θόδωρος Αγγελόπουλος: Πάντα εντυπωσιακοί, πάντα ενωμένοι στη φωτό που έκανε το γύρω των μίντια

Στο απροσπέλαστο παλάτι

Tout Athènes παρευρέθηκε στον υπέροχο κήπο της Φιλοθέης, ψηλά στο λόφο. Περίκλειστοι και προστατευμένοι από τα μάτια των κοινών θνητών.

Γλέντησαν με την ψυχή τους. Ας σημειωθεί ότι επρόκειτο για το μεγαλύτερο πάρτι στην Αθήνα μετά τη χαλάρωση των μέτρων του κορονοϊού.

Αρκετοί εκ των καλεσμένων είχαν συναντηθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στα εγκαίνια της έκθεσης του Τζεφ Κουνς, που διοργανώθηκε στα Σφαγεία του ΔΕΣΤΕ (Δάκη Ιωάννου) στην Ύδρα.

Ποιοι έλαμψαν δια της παρουσίας τους;

Αλλά στην οικία της Γιάννας Αγγελοπούλου, ήταν διαφορετικά.

Όλοι φόρεσαν τα υπέρλαμπρα καλά τους και πέρασαν πολλές ώρες μαζί υπό τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

Διαμάντια, φορέματα, τσάντες, χτενίσματα, ένα Tatler ανοιχτό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας όπως ακόμη διαμορφώνονται στο εξωτερικό.

Και η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρώτη και καλύτερη, primus inter pares. Με το εντυπωσιακό της φόρεμα που αγκάλιαζε την άψογη σιλουέτα της με μια μεγαλοπρεπή κάπα.

Πολλά χρόνια φιλίας με τη Μαριάννα Λάτση

Τα βλέμματα νέων και πρεσβύτερων τράβηξε και πάλι, ποια άλλη; Η Μαριάννα Λάτση. Λίγες την ξεπερνούσαν σε σώμα και πρόσωπο -ακόμη και οι νέες. Χόρευε κομψά με το τρομερό σούπερ μίνι φόρεμά της και δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο για να προκαλέσει δέος.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε προβλέψει το καθιστό δείπνο. Αρκετοί όμως σχολίασαν ότι ο self service μπουφές ήταν το μόνο αρνητικό της βραδιάς.

Ειδικά σε μια εποχή που ο φόβος του κορονοϊού ελλοχεύει, προτιμούσαν το «περαστό» σερβίρισμα αντί να συγχρωτίζονται στους πλούσιους μπουφέδες.

Φυσικά τηρήθηκαν όλοι οι έλεγχοι. Στην είσοδο της βίλας πραγματοποιήθηκε ενδελεχής έλεγχος όλων των καλεσμένων με τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Στο ίδιο τραπέζι με τη Γιάννα Αγγελοπούλου κάθισε φυσικά η δημοφιλής Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώτη κυρία εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι καθότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν δεσμευμένος στις υποχρεώσεις του.

Πολλοί υπουργοί επίσης, μεταξύ των οποίων οι Σταϊκούρας, Άδωνις και Γιατρομανωλάκης.

Ο Παναγιώτης και η Έλλη

Με πολύ χορό και κέφι

Αλλά ήταν πάρτι, όχι απλή δεξίωση.

Στην αρχή ένας περφόρμερ τραγουδούσε μελωδικά στα Αγγλικά τραγούδια παλιάς εποχής. Αυτό για ζέσταμα την ώρα του δείπνου.

Ύστερα πήρε τη σκυτάλη μια καταπληκτική μπάντα μαύρων μουσικών, με άντρες και γυναίκες, που δημιούργησε πολύ κέφι.

Εκεί έπεσε πολύς χορός.

Όλοι μπορούσαν να μαντέψουν ότι για το μεγάλο φινάλε θα εμφανιζόταν ο αγαπημένος της υψηλής κοινωνίας Κωνσταντίνος Αργυρός.

Εξάλλου, υπερτερούσαν οι νέοι.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος γνώριζε από παλιά την Έλλη Παπαδιαμάντη -λίγο μεγαλύτερή του- από το Κολλέγιο Αθηνών.

Ας σημειωθεί ότι το ζευγάρι δεν ξεπερνάει κατά πολύ τα τριάντα έτη ζωής.

Νονός του Θεόδωρου Αγγελόπουλου junior ο μικρότερος αδελφός του Παναγιώτη, Δημήτρης Αγγελόπουλος, που δεν έχει ακόμη δικά του παιδιά.

Το πρώτο εγγόνι της είχε αποκτήσει η Γιάννα Αγγελοπούλου από την κόρη της Καρολίνα.

Παναγιώτης και Έλλη Αγγελοπούλου

For your eyes only

Τέλος, μια up close and personal πληροφορία: Και τα δύο παιδιά του νεαρού ζευγαριού κληρονόμησαν τα μάτια της καλλονής μαμάς τους.

Για την ελληνική της ομορφιά, η Γιάννα Αγγελοπούλου ίσως να ελπίζει σε ένα τρίτο παιδί…

Διαβάστε επίσης Η Γιάννα Αγγελοπούλου «δανείζεται» το Αθ. Φωκά: Νέα δράση στο ΚέιμπριτζΣΧΟΛΙΑ