• First Top Stories

    Η Κωνσταντοπούλου «τουιτάρει», έχοντας ξεχάσει κάποιες λεπτομέρειες

    • NewsRoom
    Siemens


    Η κυρία Κωνσταντοπούλου, έχει αρχίσει να εμφανίζεται τελευταία σε μεγάλη συχνότητα. Η τέως Πρόεδρος της Βουλής, μόλις πριν λίγο άρχισε να «τουιτάρει» δυνατά! «Διαγωνισμό ψευδοπατριωτισμού» και «άκομψα προσχήματα καθυστερημένης “ηρωικής εξόδου” ή “διεύρυνσης κυβερνητικής πλειοψηφίας” στη βάση της κοινωνικής μειοψηφίας», λέει χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε μήνυμά της στο Twitter.

    Αυτά είναι τα 8 tweets της:

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει αρχίσει τις τελευταίες 2 εβδομάδες, να κάνει σφοδρή κριτική κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μιλώντας για εξαπάτηση του Τσίπρα προς τον ελληνικό λαό, για στροφή της Κυβέρνησης προς τον ρεαλισμό προκειμένου να διασωθεί η πατρίδα – όπως λέει- αλλά και να απαλλαχθεί ο λαός από τα βάρη που του έχουν βάλει να κουβαλά στην πλάτη του.

    Η στάση της τέως Προέδρου της Βουλής, δημιουργεί πολλά ερωτήματα. Γιατί, πράγματι είναι απορίας άξιον το γεγονός ότι δείχνει να μην θυμάται ότι ήταν στέλεχος της Κυβέρνησης αυτής στην προηγούμενη 6μηνη θητεία της.

    Έτσι σε καμία εκ των περιπτώσεων δε γίνεται να δεχθεί κανείς αυτά τα οποία λέει, δηλαδή ότι ο Τσίπρας την εξαπάτησε όπως ακριβώς και τον ελληνικό λαό και ότι έχει ευθύνη για το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- δεν αντιλήφθηκε τη τακτική του Τσίπρα σχετικά με την μνημονιακή του , εν τέλει, πολιτική.

    Αυτό που όλοι όμως παρατηρούσαμε σε εκείνη την «υπέροχη» για τη χώρα μας περίοδο είναι ότι αντί η κα Κωνστατοπούλου να παραιτηθεί πριν την ψήφιση του μνημονίου, παραμένοντας κατά αυτόν τον τρόπο πιστή και στις δικές της υποσχέσεις και ευθύνες, καθυστερούσε απλά την ψήφιση του μνημονίου. Δεν τήρησε λοιπόν, την υπόσχεσή της ως Πρόεδρος της Βουλής ότι η τότε Βουλή δεν θα ψήφιζε μνημόνια καθότι δεν θα επέτρεπε τη ψηφοφορία.

    Αυτή είναι λοιπόν, η αριστερή και κυρίως τίμια προς όλους πολιτική που είχε η κα. Ζωή Κωνσταντοπούλου; Η απάντηση είναι φυσικά «όχι». Γιατί δεν υφίσταται «ξεκάθαρη» πολιτική με διπλωματικές, επιδεικτικές και προπαντός μικροκομματικών και προσωπικών συμφερόντων πολιτικές δράσεις.



    ΣΧΟΛΙΑ