ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη συνεργασία της με την εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ» ανακοινώνει η Τράπεζα Πειραιώς, με κίνητρο την προσφορά ολοκληρωμένων τραπεζικών λύσεων στους πελάτες της αγρότες, την τόνωση της ρευστότητας στην αγορά των γεωργικών μηχανημάτων και τη χρηματοδότηση των μέτρων του Προγράμματος Αγροτικής Ενίσχυσης.
Σκοπός του προγράμματος είναι η χρηματοδότηση των αγροτών με ευνοϊκούς όρους για την αγορά γεωργικού εξοπλισμού, τόσο στο πλαίσιο του υπομέτρου 4.1 του Π.Α.Α. 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηματοδότηση θα γίνεται με επενδυτικό δάνειο, για την αγορά μηχανολογικού εξοπλισμού νέου ή μεταχειρισμένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόμενα) με ευνοϊκούς όρους, αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες. Η νέα αυτή συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας.
Σημειώνεται ότι η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τους γεωργικούς ελκυστήρες McCORMICK, Landini και Kubota σε πλήρη γκάμα, καλύπτοντας εύρος ιπποδυνάμεων από 40 ίππους έως 310 ίππους. Οι παραπάνω σειρές περιλαμβάνουν γεωργικούς ελκυστήρες προηγμένης τεχνολογίας που σε συνδυασμό με την εκπροσώπηση παρελκομένων των οίκων CELLI (μηχ/τα προετοιμασίας εδάφους), GALLIGNANI (χορτοδετικές μηχανές τετράγωνου και στρογγυλού δέματος) και ENOROSSI ( μηχ/τα χορτονομής) καλύπτουν όλες τις ανάγκες των αγροτών για κάθε είδος καλλιέργειας.
H Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Κατασκευάζει, διασκευάζει, διανέμει και υποστηρίζει μεγάλο εύρος προϊόντων αυτοκινητοβιομηχανίας όπως αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, γεννήτριες, κινητήρες diesel, σκάφη, εξωλέμβιες μηχανές, αγροτικά, χωματουργικά και βιομηχανικά μηχανήματα, μπαταρίες, ελαστικά και λιπαντικά. Η Εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά στους τομείς δραστηριότητας της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλειστηριασμοί: Οδηγός επιβίωσης για όσους έχουν χρέη σε δημόσιο και τράπεζες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκολατάκια «Λεωνίδας»: Τα υπέρογκα χρέη στις τράπεζες και η υπέρκομψη μέτοχος με τα κρυμμένα εκατομμύρια στο εξωτερικό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεόνη: Νέα χρονιά-ρεκόρ το 2025 με άνοδο πωλήσεων 19,3% και επενδύσεις που ενισχύουν την ανάπτυξη
- VesselsValue: Πώς διαμορφώθηκαν οι τιμές στις αγοραπωλησίες πλοίων – Οι κινήσεις της εβδομάδας
- Toyota bZ4X Touring: Αποδοτικό και αποτελεσματικό
- Σάμιουελ Ονούχα: Αυτός είναι ο εκατομμυριούχος influencer που συνελήφθη γυμνός στην Μύκονο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.