• Τράπεζες

  Tbi bank: Συνεργασία με Evam για εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες

  • NewsRoom
  Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος

  Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος


  Την συνεργασία της με την Evam, εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει ενοποιημένες λύσεις και προϊόντα που βοηθούν τις επιχειρήσεις να εξερευνήσουν τη δύναμη των big data, ανακοίνωσε η tbi bank, προκειμένου να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στους πελάτες της

  Ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος δήλωσε: «Η καλύτερη διαχείριση δεδομένων και η αυτοματοποίηση μηνυμάτων και σεναρίων με τη χρήση προηγμένων δυνατοτήτων επεξεργασίας ενεργειών είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα της νέας μας συνεργασίας.

  Η συνεργασία μας με την Evam μας επιτρέπει να ενοποιήσουμε τις λειτουργίες και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα σε ένα πιο σύνθετο περιβάλλον. Συνεχίζουμε την στρατηγική μας για αέναη ανάπτυξη και προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών».

  Η πλατφόρμα μάρκετινγκ της Evam επιτρέπει στην tbi bank να διαχωρίζει καλύτερα τους πελάτες με βάση τις ενέργειές τους, τα δημογραφικά στοιχεία και τις οικονομικές τους ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο, η tbi bank κατανοεί καλύτερα τις προτιμήσεις τους και παρέχει ακριβέστερες επιλογές χρηματοδότησης, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

  Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει την αποτελεσματικότερη καθοδήγηση των πελατών σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αίτηση μέχρι την απόκτηση χρηματοδότησης, χρησιμοποιώντας μια προσέγγιση μάρκετινγκ που ενσωματώνει εξατομικευμένες προσφορές.

  «H Evam έχει δημιουργηθεί από τις εμπειρίες τραπεζικών που αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις από πρώτο χέρι. Η πρωταρχική μας δέσμευση έγκειται στην κατανόηση όχι μόνο των τωρινών επιθυμιών των καταναλωτών, αλλά και των μελλοντικών τους αναγκών.

  Η χρήση αυτοματοποιημένων διαδικασιών ελέγχου για την παρακολούθηση και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των εκστρατειών, μας επιτρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς τις στρατηγικές μάρκετινγκ.

  Η συνεργασία μας με την tbi bank, έναν από τους πιο καινοτόμους retail lenders στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όχι μόνο μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε τα καλύτερα εργαλεία μας, αλλά μας βοηθά και να εξελιχθούμε, επιτρέποντάς μας να παρέχουμε ανώτερες υπηρεσίες σε ακόμη μεγαλύτερη πελατειακή βάση», δήλωσε ο Doruk Mutlu, Διευθύνων Σύμβουλος της Evam.

  Διαβάστε επίσης:

  Mini: Επένδυση 600 εκατ. λίρες!

  Σκρέκας: Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ένα λεπτό του ευρώ κερδοσκοπία

  Πρωτογενές πλεόνασμα 5,58 δισ. στο οκτάμηνο – Πάνω από τον στόχο κατά 3,4 δισ. τα φορολογικά έσοδα  ΣΧΟΛΙΑ