Τράπεζες

H Attica Bank παρουσιάζει το νέο προϊόν χρηματοδότησης Attica Business POS

  • NewsRoom
Attica Bank

Attica Bank


Νέο χρηματοδοτικό εργαλείο από την Attica Bank

Το χρηματοδοτικό προϊόν Attica Business POS, ανακοίνωσε σήμερα η Attica Bank, μετά το λανσάρισμα των Attica Business Support και Attica Business Cash, με στόχο την πολύπλευρη και συνεχή εξυπηρέτησή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών, ειδικά την τρέχουσα περίοδο αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας και της συνεπακόλουθης οικονομικής δυσπραγίας.

Όπως ανακοίνωσε η Τράπεζα, το Attica Business POS είναι Ανοιχτός Αλληλόχρεος Λογαριασμός Κεφαλαίου Κίνησης, που εξασφαλίζει την απαραίτητη ρευστότητα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών και συνδέεται με τις πωλήσεις της επιχείρησης, μέσω των τερματικών POS ή Ε-commerce υπηρεσιών της Attica Bank.

Αναλυτικότερα, ανάλογα με το ετήσιο ποσό των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του τερματικού POS ή του ηλεκτρονικού καταστήματος της Attica Bank, παρέχεται η δυνατότητα χορήγησης ορίου το οποίο θα αποπληρώνεται μέσω των μελλοντικών συναλλαγών που θα πραγματοποιηθούν από τα τερματικά της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το 10% της εκάστοτε εκκαθάρισης των πωλήσεων μέσω των τερματικών POS/E-commerce, θα αποπληρώνει αυτόματα το χρησιμοποιούμενο όριο, ενώ το υπόλοιπο 90% θα πιστώνεται στον συνδεδεμένο καταθετικό λογαριασμό της επιχείρησής ή του επαγγελματία.

Το ύψος της χρηματοδότησης, το οποίο απευθύνεται στους υφιστάμενους πελάτες κατόχους του Attica POS/ Ε-commerce, κυμαίνεται από 3.000 έως 80.000 ευρώ και μπορεί να ανέλθει έως το 80% των πωλήσεων μέσω Attica POS/Ε-commerce της τελευταίας οικονομικής χρήσης.

Το επιτόκιο της χρηματοδότησης είναι κυμαινόμενο, η αποπληρωμή των τόκων γίνεται ανά ημερολογιακό τρίμηνο ενώ είναι δυνατή επίσης η αποπληρωμή του κεφαλαίου με ελεύθερες καταβολές.

Για αιτήματα που θα υποβληθούν έως τις 17 Μάιου 2020 δεν θα υφίστανται έξοδα εκταμίευσης.

Διαβάστε ακόμη:

Τράπεζες: Μόνο για τους αποδεδειγμένα πληττόμενους από την πανδημία τα προγράμματα step up

Alpha Bank: Το μείγμα της δημοσιονομικής επέκτασης – H σημασία του για τη στήριξη επιχειρήσεων και θέσεων απασχόλησης

Η Revolut λανσάρει τη Revolut Bank στην Ελλάδα, προσφέροντας πλέον λογαριασμούς με προστασία καταθέσεων

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση


ΣΧΟΛΙΑ