ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης τέθηκε η μετοχή της Attica Bank, μετά το άνοιγμα της συνεδρίασης.
Συγκεκριμένα, μετά την έναρξη της συνεδρίασης η τιμή της μετοχής βρέθηκε στο -14,69% και τα 0,2440 ευρώ.
Όπως ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο: «Μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναστέλλεται προσωρινά από σήμερα Παρασκευή 29 Απριλίου 2021, η διαπραγμάτευση των μετοχών της εταιρίας ATTICA BANK A.E., εν αναμονή ανακοίνωσης της εταιρίας. Αναστέλλονται επίσης προσωρινά και τα Παράγωγα Προϊόντα και ο Δανεισμός επί αυτής της μετοχής».
Χθες η τράπεζα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για το 2020, με βάση τα οποία εμφάνισε ζημιές μετά από φόρους 306,4 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η νέα «σιδηρά κυρία» του PIF έχει στρατηγική – Οι προτεραιότητες και η αγάπη για την Ελλάδα
- Γιατί η Ελλάδα αγόρασε τις φρεγάτες Bergamini – Τα πλεονεκτήματα και πόσο θα κοστίσουν
- Από τον Καραμανλή στον Μητσοτάκη: Συνέχεια στην Ευρώπη, ρήξη στο κράτος
- OnlyFans: Η πλατφόρμα ενηλίκων που έγινε «σωσίβιο» για εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, διεθνείς αθλητές και επαγγελματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.