ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ολοκλήρωση της πώλησης του συνόλου των μετοχών της θυγατρικής της στην Αλβανία στην OTP Bank ανακοίνωσε η Alpha Bank (Project Riviera).
Η ανακοίνωση της Alpha Bank:
Η Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (μητρική εταιρεία του Ομίλου Alpha Bank, ο “Όμιλος”) ανακοινώνει ότι την 18.7.2022, η Alpha Διεθνών Συμμετοχών Μονοπρόσωπη Α.Ε., θυγατρική εταιρεία του Ομίλου, ολοκλήρωσε την πώληση στην OTP Bank Plc του συνόλου των μετοχών (100%) που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της Alpha Bank Αλβανίας SHA, σε συνέχεια λήψεως σχετικών εποπτικών εγκρίσεων.
Η συναλλαγή συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων του Στρατηγικού Σχεδίου του Ομίλου.
Διαβάστε επίσης
Στα δύσκολα το λιανεμπόριο: Οι καταναλωτές κόβουν τα ψώνια για να πληρώσουν το ρεύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Στους 920 έφτασαν επισήμως οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς – Πάνω από 50.000 οι αγνοούμενοι, λέει ο ΟΗΕ
- F1 Αυστρία: Ταχύτερος ο Αντονέλι στα ελεύθερα
- Ευρωαγορές: Απώλειες με νέες πιέσεις στις μετοχές τεχνητής νοημοσύνης – Στο -1,3% ο DAX
- Βρετανία: Ρεκόρ Ιουνίου με 37,3°C, η υψηλότερη θερμοκρασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.