ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφόρησε το σποτ για το συλλαλητήριο της Αθήνας, με κεντρικό σύνθημα «η Θεσσαλονίκη μίλησε, σειρά της Αθήνας να φωνάξει». Οι διοργανωτές καλούν όλους τους Έλληνες στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έχει προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή.
Κεντρικό διακύβευμα του συλλαλητηρίου θα είναι η μη χρησιμοποίηση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία του γειτονικού κράτους καθώς και η απάλειψη κάθε αλυτρωτικού άρθρου από το σύνταγμα των Σκοπίων.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σχετική σελίδα στα social media
https://www.facebook.com/macedoniarally/videos/1653098278107603/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο δήμος Αθηναίων επέλεξε τον διοργανωτή του συλλαλητηρίου της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βέροια: 89χρονος οδηγούσε για 10 χλμ ανάποδα στην Εγνατία Οδό – Τραυμάτισε 50χρονη
- Αραγτσί (ΥΠΕΞ ΙΡΑΝ): Την Παρασκευή στην Άγκυρα – Ρόλο μεσολαβητή ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν επιδιώκει η Τουρκία
- Υποχώρησε στο 7,5% η ανεργία τον Δεκέμβριο του 2025
- ΙΝΚΑ: «Στα σκαριά» ομαδικές αγωγές κατά του ΔΕΔΔΗΕ για ρευματοκλοπές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.