• Top Stories

    Ο δήμος Αθηναίων επέλεξε τον διοργανωτή του συλλαλητηρίου της Αθήνας

    • NewsRoom


    Η Συντονιστική Επιτροπή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου θα είναι διοργανώτρια στο συλλαλητήριο που θα γίνει στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, για την ονομασία των Σκοπίων. Το ζήτημα της επιλογής προέκυψε όταν στο δήμο κατατέθηκαν δύο αιτήσεις για τον ίδιο σκοπό.

    Ο δήμος Αθηναίων κατέληξε στο Συντονιστικό των Παμμακεδονικών Ενώσεων, μετά την κατάθεση εγγράφων υποστήριξης φορέων και τα καταστατικά τους, όπως είχε ζητηθεί. Οι υπηρεσίες του δήμου έκριναν ότι το αίτημα είναι πιο αντιπροσωπευτικό των φορέων που θα μετέχουν στο συλλαλητήριο.

    Υπενθυμίζεται πως για το συλλαλητήριο είχαν κατατεθεί δύο αιτήσεις. Η μια αίτηση έχει υποβληθεί από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

    Η δεύτερη από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου».

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Ο Μίκης Θεοδωράκης στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Πάνω από 1 εκατ. άνθρωποι στο συλλαλητήριο της Κυριακής – Κάθε πέντε λεπτά θα φεύγει πούλμαν από Θεσσαλονίκη



    ΣΧΟΛΙΑ