ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του PhRMA Innovation Forum (PIF), παρουσία του τομεάρχη Υγείας του κόμματος κ. Βασίλη Οικονόμου, του βουλευτή κ. Ιάσωνα Φωτήλα, του κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και της συμβούλου του προέδρου της ΝΔ για θέματα υγείας, Βίκυς Λοΐζου.
Το Forum εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του κ. Μάκης Παπαταξιάρχης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σάββας Χαραλαμπίδης και κ. Matti Arvela.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν βασικά θέματα που αφορούν στη θεσμική λειτουργία του Κλάδου της Υγείας, όπως η προώθηση της Καινοτομίας στον χώρο του φαρμάκου, η σταθερή πρόσβαση των ασθενών στις σύγχρονες θεραπείες, η διαφανής και βιώσιμη λειτουργία του φαρμακευτικού κλάδου, η συνεισφορά των φαρμακευτικών εταιρειών που εκπροσωπούν την Έρευνα και την Καινοτομία στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και η προώθηση βέλτιστων πρακτικών και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που ακολουθούνται με επιτυχία παγκοσμίως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι για 2.000 προσλήψεις στην Υγεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΓΕΙΑ: Δημιουργία Προσωπικού Φακέλου Υγείας για τους ασθενείς σε ηλεκτρονική μορφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα