ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είχε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του PhRMA Innovation Forum (PIF), παρουσία του τομεάρχη Υγείας του κόμματος κ. Βασίλη Οικονόμου, του βουλευτή κ. Ιάσωνα Φωτήλα, του κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη και της συμβούλου του προέδρου της ΝΔ για θέματα υγείας, Βίκυς Λοΐζου.
Το Forum εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του κ. Μάκης Παπαταξιάρχης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σάββας Χαραλαμπίδης και κ. Matti Arvela.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν βασικά θέματα που αφορούν στη θεσμική λειτουργία του Κλάδου της Υγείας, όπως η προώθηση της Καινοτομίας στον χώρο του φαρμάκου, η σταθερή πρόσβαση των ασθενών στις σύγχρονες θεραπείες, η διαφανής και βιώσιμη λειτουργία του φαρμακευτικού κλάδου, η συνεισφορά των φαρμακευτικών εταιρειών που εκπροσωπούν την Έρευνα και την Καινοτομία στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και η προώθηση βέλτιστων πρακτικών και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που ακολουθούνται με επιτυχία παγκοσμίως.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μητσοτάκης: Δεσμεύομαι για 2.000 προσλήψεις στην Υγεία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΓΕΙΑ: Δημιουργία Προσωπικού Φακέλου Υγείας για τους ασθενείς σε ηλεκτρονική μορφή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Αφαίρεσε από τους Παλαιστίνιους την εξουσία επί θρησκευτικού χώρου στη Χεβρώνα
- Επιστολή Λούτνικ στην Anthropic: Άδεια από την κυβέρνηση για πρόσβαση ξένων στα προηγμένα μοντέλα AI
- Μαρινάκης για Τσίπρα: Αξιωματική αντιπολίτευση γίνεται ένα κόμμα όταν έρχεται δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές
- Αυτοί είναι οι όροι της προκαταρκτικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Τι αναφέρει για πυρηνικά και Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.