ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έντονη αντίδραση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ. Στουρνάρα, προκάλεσαν οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Σε νέο παραλήρημά του, σήμερα, στο Κόκκινο Κρήτης, ο κ. Πολάκης τάχθηκε ξανά κατά της δικαιοσύνης διερωτώμενος «πόσα άλλα πρέπει να δημοσιοποιήσουμε, για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τη γυναίκα του Στουρνάρα, τους διορισμούς του Άδωνι, τα εκατομμύρια σε δημοσιογράφους; Θα σεβαστεί ποτέ η Δικαιοσύνη τον εαυτό της, αντί να διώκει υπαλλήλους με μήνυση Γεωργιάδη επειδή ερευνούν τις παράνομες μοριοδοτήσεις;»
Με αφορμή τις αναφορές του Π. Πολάκη κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, συνεργάτης του Γιάννη Στουρνάρα επισήμανε τα εξής:
«Ο γνωστός υβριστής της δικαιοσύνης, Παύλος Πολάκης, παραληρεί και πάλι επί δικαίων και αδίκων. Φαίνεται ότι η παρουσία του στα δικαστήρια για να υποστηρίξει τον έτερο υβριστή ο οποίος καταδικάσθηκε, δεν του έγινε μάθημα…»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Να γιατί ο Αλέξης Τσίπρας δεν πείθει τους πολίτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Παπαδημητρίου στο Road Show: Εξι λόγοι για να επενδύσετε στην Ελλάδα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέες αποστάσεις από Κουρουμπλή παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατέρρευσε τοίχος στο Παγκράτι – Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Εργοτίμου
- Τουρκία: Προσωρινή κράτηση 178 ατόμων πριν τη σύνοδο του ΝΑΤΟ
- Λίβανος: Επίθεση ισραηλινού drone στο νότο μετά τη συμφωνία ασφαλείας
- Χαλκιδική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύτηκε η κυκλοφορία την Κυριακή λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.