• Top Stories

    2o προσυνέδριο ΝΔ: Θερμή υποδοχή στον Μητσοτάκη από τους Πατρινούς (video)

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Οι εργασίες του 2ου προσυνεδρίου της ΝΔ ξεκίνησαν και στην Πάτρα βρέθηκαν στελέχη του κόμματος αλλά και ο πρόεδρός του Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Οι Πατρινοί επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον ίδιο και τα στελέχη της ΝΔ. Η έναρξη του 2ου προσυνεδρίου που αφιερώνεται στους νέους έγινε με την ομιλία του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής Κ. Χατζηδάκη.

    «Η ΝΔ θέλει να μιλήσει για σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες. Θέλει κάθε συμπολίτης μας και περισσότερο οι νέοι, να δουν τον εαυτό τους μέσα στις θέσεις και στο πρόγραμμα μας». Με αυτά τα λόγια ο κ. Χατζηδάκης κήρυξε την αρχή των εργασιών.

    «Τα πράγματα χειροτέρεψαν με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αφού μιλάμε πια για την γενιά των 360 ευρώ», είπε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής.

    Ενώ πρόσθεσε ότι «η κατάσταση στην εκπαίδευση πάει από το κακό στο χειρότερο».

    «Το όραμα της κυβέρνησης είναι η δεκαετία του ΄80» και όπως είπε, «η κυβέρνηση έχει ρετρό αντίληψη, αφού εμπνέεται από τις ρυθμίσεις που έγιναν το 1982 και το 1983».

    Σχετικά με τη μετανάστευση των νέων, είπε ότι «τα τελευταία χρόνια έχουν τετραπλασιαστεί οι ρυθμοί φυγής των νέων στο εξωτερικό».

    Σημείωσε δε ότι «μόνο με τις επενδύσεις μπορούν να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και να επανέλθει η προοπτική».

    Σχετικά με τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία, ο κ. Χατζηδάκης είπε ότι «είναι ο βασικός μοχλός κοινωνικής κινητικότητας. Έτσι το παιδί μια φτωχής οικογένειας, να έχει τις ίδιες ευκαιρίες με το παιδί μια πλούσιας οικογένειας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 2+1 νομοσχέδια για Κτηματολόγιο, Ενεργειακές Κοινότητες, Χρηματιστήριο Ενέργειας



    ΣΧΟΛΙΑ