• City Stories

    Αυτά είναι τα νέα διαμερίσματα που αγόρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς (pics)

    • NewsRoom


    Μια επένδυση που θα τον βοηθήσει να ξέρει που θα… μείνει όταν ξανα συμμετάσχει στο US Open έκανε ο διάσημος Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς.

    Η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι ο Σέρβος μόλις αγόρασε δύο διαμερίσματα σε ένα κτίριο που βρίσκεται στην καρδιά του Μανχάταν, έναντι 11 εκατομμυρίων ευρώ. Το υπερπολυτελές κτίριο 30 ορόφων βρίσκεται ακόμη υπό κατασκευή και αναμένεται να είναι έτοιμο το 2018.

    «Λατρεύω το σχέδιο αυτών των δύο πύργων και το μέρος είναι μοναδικό. Η Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι βρίκονται στη λίστα των ταξιδιών μου κάθε χρόνο και είναι φανταστικά μέρη», σχολίασε ο «Nole». Τα διαμερίσματά του θα διαθέτουν εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα και ειδικό χώρο για τα παιδιά. Επίσης, θα έχουν κήπο στην ταράτσα, με απίστευτη θέα στον ποταμό Χάντσον και στις συνοικίες Σόχο και Τριμπέκα.

    Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν χρειάστηκε να αδειάσει τον λογαριασμό του για να αγοράσει αυτά τα διαμερίσματα ούτε να κάνει τρέλες. Από την αρχή της καριέρας του έχει κερδίσει πάνω από 107 εκατομύρια δολάρια, ενώ αύξησε τα κεφάλαιά του με διαφημιστικά συμβόλαια μακράς διάρκειας, αξίας 34 εκατομυρίων δολαρίων για το 2016.

    Δείτε τις φωτογραφίες από τα διαμερίσματα:

    serbe3

    serbe5

    serbea

    soho1

    soho2

    soho4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεργασία γιγάντων- Apple και Μπάγερν Μονάχου μαζί στα… γήπεδα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: SOS από καθηγητή του ΑΠΘ: Χαμηλή η αυτάρκεια της Ελλάδας σε βόειο και χοιρινό κρέας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έφυγε» ο Συράκος Δανάλης , καταξιωμένος διευθυντής φωτογραφίας του κινηματογράφου



    ΣΧΟΛΙΑ