• Top Stories

    Μεγάλα ερωτηματικά: Το ΓΕΜΗ διαψεύδει την ανακοίνωση Ξεπαπαδέα ότι παραιτήθηκε τον Μάιο του 2015

    • NewsRoom


    Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την συμμετοχή της Αναστασίας Ξεπαπαδέα στο ΔΣ της οικογενειακής επιχείρησης, η οποία μέχρι σήμερα εμφανίζεται να παίρνει έργα από το Δημόσιο. Η ίδια σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει παραιτηθεί από τον Μάιο του 2015, ωστόσο στο ΓΕΜΗ εμφανίζεται να είναι μέλος του ΔΣ από τον Δεκέμβριο του 2015 έως τον Ιούνιο του 2020.

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

    Σύμφωνα με το ΓΕΜΗ, η κ. Ξεπαπαδέα δεν έχει παραιτηθεί από το ΔΣ, παρ’ όλα όσα αναφέρει η ίδια στην ανακοίνωσή της.

    Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζεται για τέταρτη μέρα και με μεγαλύτερη ένταση, μήπως και δημιουργηθεί αντιπερισπασμός για την υπόθεση Novartis, η καμπάνια σπίλωσης και συκοφάντησής μου από την εφημερίδα ‘Πρώτο Θέμα’ και άλλα Μέσα παραπληροφόρησης.

    » Αφού απέτυχε η προσπάθεια να παρουσιαστώ ως στενή συνεργάτης ενός προσώπου, το οποίο μου είναι παντελώς άγνωστο και να εμφανιστώ ως δικηγόρος με επαγγελματική δράση δήθεν εις βάρος του δημοσίου, σήμερα μου αποδίδεται η ιδιότητα μέλους Διοικητικού Συμβουλίου οικογενειακής επιχείρησης, από το οποίο έχω παραιτηθεί το Μάιο 2015.

    » Αντιλαμβάνομαι ότι με το έργο της η Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχει ταράξει τα ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που ανενόχλητα λυμαίνονταν τη χώρα για δεκαετίες.

    » Ενημερώνουμε τους κατ’ επάγγελμα λασπολόγους και τα πανικόβλητα αφεντικά τους, ότι δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε από τον αγώνα μας για κάθαρση του δημοσίου βίου. Ενάντια στα ιδιωτικά συμφέροντα των λίγων, προτάσσουμε το δημόσιο συμφέρον, το οποίο υπερασπιζόμαστε και θα υπερασπιζόμαστε επίμονα και αδιάκοπα, μέσα από τη δράση της Γενική Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

    » Συνιστούμε ψυχραιμία και δύναμη. Δεν κάνουμε βήμα πίσω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Big «ΣΥΡΙΖΑ» Business: Η κ. Ξεπαπαδέα είναι μέλος εταιρίας (του μπαμπά της) που παίρνει δημόσια έργα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Βουλή το θέμα της Αν. Ξεπαπαδέα

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα ανακοίνωση Ξεπαπαδέα: Ουδέποτε άσκησα δικηγορία, ενώ είμαι ΓΓ κατά της Διαφθοράς



    ΣΧΟΛΙΑ