• Top Stories

    Κωσταράκος: Η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom

    Ο Μιχάλης Κωσταράκος


    Λάβρος κατά της κυβέρνησης, για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα εθνικά θέματα, εμφανίζεται σε ανάρτησή του στο Facebook, o επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και π. πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ, Μιχάλης Κωσταράκος.

    Ο κ. Κωσταράκος αναφέρεται στις πρόσφατες δηλώσεις Κατρούγκαλου και Κοτζιά για τα «δικαιώματα της Τουρκίας», εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του. «Στην αρχή εξεπλάγην, στη συνέχεια θύμωσα πολύ, πλέον όμως ανησυχώ πολύ. Ως Έλληνας, αλλά και ως πολίτης αυτής της χώρας» αναφέρει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

    Στην ανάρτησή του με τίτλο «η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζοντας την στάση του ΣΥΡΖΑ απέναντι στα Εθνικά θέματα, ο στρατηγός Κωσταράκος αναφέρει: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι μια καθαρά κομματική κυβέρνηση χωρίς εθνικές ευαισθησίες. Στερείται εθνικού φρονήματος, εθνικών ιδεωδών, εθνικών αξιών. Τα εθνικά συμφέροντα εξετάζονται πάντα κάτω από ένα διεθνιστικό, νεοκομμουνιστικό πρίσμα. Αισθάνεται την ανάγκη να ξεπληρώσει χρέη από τον Εμφύλιο και να υλοποιήσει διεθνιστικές αποφάσεις της «Ολομέλειας» του τότε ΚΚΕ αλλά και εκείνων που πριν τον πόλεμο διαμέλιζαν την Ελλάδα.

    Τίποτα δεν γίνεται για την Ελλάδα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όλα γίνονται για το Κόμμα και στο βωμό των ιδεοληψιών με τις οποίες γαλουχήθηκαν, ιδεοληψίες που η ίδια η κοινωνία έχει αφήσει πίσω της. Η γνωστή παραδοσιακή λογική της αριστεράς. Το Κόμμα πάνω από όλα. Η πατρίδα και το έθνος είναι έννοιες αδιάφορες. Και αυτό είναι το πρωτόγνωρο και το απίστευτα ανησυχητικό. Μέχρι τώρα συμφωνούσαμε ή διαφωνούσαμε αλλά δεν αμφιβάλλαμε για το εθνικό φρόνημα των κυβερνήσεών μας. Τώρα περιμένουμε τα χειρότερα, τα μη αναστρέψιμα χειρότερα, και πρέπει να τα προλάβουμε και να τα εμποδίσουμε. Γιατί δυστυχώς μέρα με τη μέρα, διαφαίνεται ολοένα και περισσότερο ότι η μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος είναι η ίδια της η κυβέρνηση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωσταράκος για το «Μακεδονία Ξακουστή»: Πού είναι το πρόβλημα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κωσταράκος αδειάζει τον Καμμένο: Ο στρατός δεν γκρεμίζει τα σπίτια κανενός!



    ΣΧΟΛΙΑ