• City Stories

    Η ασυναγώνιστη πολυτέλεια του Four Seasons Astir Palace

    • NewsRoom


    Η ώρα της επίσημης εισόδου της Four Season στην Ελλάδα έφτασε. Το υπερπολυτελές Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, με τα 303 δωμάτια άνοιξε τις πύλες του την περασμένη Παρασκευή, σηματοδοτώντας την επαναλειτουργία ενός εκ των ιστορικότερων ξενοδοχείων στην αθηναϊκή ριβιέρα.

    Ο νέος γενικός διευθυντής Σαμ Ιωαννίδης, με 27η καριέρα στη Four Seasons, και τα 700 άτομα προσωπικό της μονάδας υποδέχθηκαν τους πρώτους επισκέπτες του τους πρώτους επισκέπτες. Η Grand Opening Offer περιλαμβάνει έκπτωση 20% στη διαμονή μαζί με πρωινό μέχρι τα τέλη του 2019 ενώ προσφέρεται και το πρόγραμμα Stay Longer, πακέτο 6 διανυκτερεύσεων με μία επιπλέον διανυκτέρευση για κάθε πέντε.

    Το ξενοδοχείο προσφέρει 3 ιδιωτικές παραλίες, 3 πισίνες, 5 γήπεδα τένις, πολλά θαλάσσια σπορ και ιστιοπλοΐα κάθε απόγευμα την ώρα της δύσης του Ηλίου, γήπεδο μπάσκετ και γκολφ, μονοπάτια πεζοπορίας, συμπληρωματικό πρόγραμμα για παιδιά με επίβλεψη και ελικοδρόμιο.

    Εντυπωσιακή είναι και η συλλογή με τους πολιτιστικούς του θησαυρούς, καθώς στους κοινόχρηστους χώρους της μονάδας εκτίθενται πάνω από 2.000 έργα τέχνης.

    Υπό τον Executive Chef, Bertrand Valegeas, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μεγάλο εύρος γεύσεων από ελληνική και διεθνείς κουζίνες. Το ξενοδοχείο προσφέρει εύκολη πρόσβαση και σε άλλα εστιατόρια της χερσονήσου, ενώ διαθέτει σημείο συνάντησης στο λόμπι, το Astron Lounge and Terrace για απογευματινά κοκτέιλ ή τσάι, καθώς και το Avra Lounge and Terrace και την αίθουσα του Αριστοτέλη που αποτελεί φόρο τιμής στη χρυσή εποχή του Astir Palace. Μάλιστα, αργότερα αναμένεται να ανοίξουν και τα εστιατόρια Taverna 37 και Helios.

    Το σπα προσφέρει μεγάλο μενού θεραπειών και υπηρεσιών που είναι προσαρμοσμένα στη σύγχρονη ζωή. Περιλαμβάνει τη ζώνη υδροθεραπείας The Fountain House εμπνευσμένη από τις ελληνικές παραδόσεις ενώ προσφέρονται και ενυπόγραφες θεραπείες.

    Οι επιλογές διαμονής ξεκινούν από απλά δωμάτια και σουίτες και φθάνουν μέχρι ultra-exclusive εξοχικές κατοικίες.

    Στο κτίριο Arion οι επισκέπτες βρίσκουν χαλαρή ατμόσφαιρα με αέρινους χώρους καθώς και τα 4 από τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, το σπα και μια εσωτερική πισίνα.

    Στο Nafsika, τα δωμάτια προσφέρουν θέα στη θάλασσα, και μερικά ακόμα και ιδιωτική πισίνα, ενώ εδώ βρίσκεται και το Avra Lounge and Terrace και 2 εστιατόρια, το γυμναστήριο και μερικές πολυτελείς μπουτίκ.



    ΣΧΟΛΙΑ