• Top Stories

    Γεωργιάδης: Ακόμη και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Σκληρή κόντρα είχαν το πρωί σε τηλεοπτική συζήτηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης. Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων, στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

    «Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα του 2019. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας» είπε.

    Αναφερόμενος στην υπόθεση της Νovartis, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο, βάσει του άρθρου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

    O κ. Γεωργιάδης ρώτησε τον Σπύρο Δανέλλη, αναφερόμενος στην άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, «να δω τι θα ψηφίσεις την Παρασκευή για τον Πολάκη».

    Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε αναφορικά με την υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.

    Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης κατηγορεί το μισό δικαστικό σώμα για συγκάλυψη»



    ΣΧΟΛΙΑ