• Πολιτική

    Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο Πολάκης κατηγορεί το μισό δικαστικό σώμα για συγκάλυψη»

    • NewsRoom
    άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης. Αντιπρόεδρος ΝΔ


    Για παρέμβαση στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κατηγορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με αφορμή την τελευταία του ανάρτηση στο Facebook με την οποία στοχοποιεί μια σειρά από υψηλόβαθμους δικαστικούς, ασκώντας τους πιέσεις και κατακρίνοντας τους ονομαστικά για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις σε μια σειρά από υποθέσεις.

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην ανάρτησή του στο Τwitter, αναφέρει «Ζούμε απίστευτες στιγμές! Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Πολάκης κατηγορεί ονομαστικά το μισό δικαστικό Σώμα για συγκάλυψη. Δηλ ένας μετέχων της Εκτελεστικής Εξουσίας παρεμβαίνει στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και ονοματίζει τους χειριστές των διαφόρων υποθέσεων! Ισόβια θα πάει».

    Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τηλεγράφημα του κρατικού Αθηναϊκου Πρακτορείου Ειδήσεων, στο οποίο ο  κ. Μανιαδάκης αναφέρεται ως  «προστατευόμενος μάρτυρας», σχολιάζει πως πλέον η Δικαιοσύνη θα πρέπει να παρέμβει καθώς, όπως αναφέρει, η Εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη έχει παραβιάσει τον νόμο (περί απόδοση της ιδιότητας του προστατευόμενου μάρτυρα, η οποία δεν μπορεί να δοθεί σε εμπλεκόμενους μάρτυρες).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ευθεία πίεση Πολάκη στη Δικαιοσύνη: Γιατί στοχοποιεί 3 εισαγγελείς και 2 ανακριτές



    ΣΧΟΛΙΑ