ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Μagnificent Four και το ράλι της Πειραιώς, η έκπληξη Πολυχρονόπουλου, η νέα εξαγορά Ταμβακάκη, που επενδύει η Μαρτίνου, γιατί όλοι στην κυβέρνηση κάνουν business με τον άγνωστο Σταυρούλια και ο ψυχίατρος του Μπουτσικάκη των ΕΑΣ
Με μια λακωνική δήλωσή του στο mononews, o Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα της Novartis, μετά την δικογραφία που απέστειλε στη Βουλή η εισαγγελία Διαφθοράς.
«Πρόκειται για το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.
Στη δικογραφία που έφτασε στη Βουλή, οι εισαγγελείς διαφθοράς απέτυχαν να εντοπίσουν κινήσεις χρημάτων, που να πιστοποιούν τις καταγγελίες των προστατευόμενων μαρτύρων, ενώ μετά από 11 μήνες ερευνών κατέληξαν μόνο σε… «ενδείξεις δωροδοκίας» για τον Ανδρέα Λοβέρδο, βασισμένες στις τιμές 4 φαρμάκων, σε σημειώσεις και σε μαρτυρικές καταθέσεις.
Από την άλλη, για πολιτικούς λόγους συνεχίζονται οι έρευνες για μια σειρά προσώπων της ΝΔ – μεταξύ των οποίων και ο κ. Γεωργιάδης – αλλά και για τον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Αντίθετα, οι καταγγελίες των «μαρτύρων» για μια σειρά από πολιτικούς όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Παναγιώτης Πικραμένος αποδείχθηκαν «αέρας κοπανιστός», και οι έρευνα για αυτά τα πρόσωπα τέθηκε τελικά στο αρχείο.
Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα είχε παρουσιαστεί από την κυβέρνηση, πριν ακόμα κατατεθεί η πρώτη δικογραφία στη Βουλή, ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών».
Σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Γεωργιάδης εκφράζει, πάντως, την στήριξή του στον Ανδρέα Λοβέρδο. «Είναι περιττό να τονίσω ότι δεν πιστεύω απολύτως τίποτε από τις ανοησίες κατά του Ανδρέα Λοβερδου, ο οποίος ως Υπουργός Υγείας συνέβαλε καθοριστικά στην μείωση της δαπάνης και κτύπησε τις Φαρμακοβιομηχανίες και τη Novartis! Μαζί σου Ανδρέα», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.
Είναι περιττό να τονίσω ότι δεν πιστεύω απολύτως τίποτε από τις ανοησίες κατά του @a_loverdos ο οποίος ως Υπουργός Υγείας συνέβαλε καθοριστικά στην μείωση της δαπάνης και κτύπησε τις Φαρμακοβιομηχανίες και τη Novartis! Μαζί σου Ανδρέα https://t.co/bb5ha6e4aL
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 8 Απριλίου 2019
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Novartis: Άρση βουλευτικής ασυλίας για Ανδρέα Λοβέρδο ζητούν οι εισαγγελείς
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οργισμένος ο Ανδρέας Λοβέρδος για δικογραφία Novartis: «Ελεεινή και δυσώδη πλεκτάνη, πρόκειται περί κακοποιών»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης στο mononews: Το μεγαλύτερο φιάσκο όλων των εποχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκτακτο: Εκλεισε το deal της Optima Bank με την Euroxx
- Κώτσηρας: Σημαντικές μειώσεις φόρων στις φετινές φορολογικές δηλώσεις και τον ΕΝΦΙΑ
- ΗΠΑ: Άνοδος 1,8% στις πωλήσεις υφιστάμενων κατοικιών τον Φεβρουάριο
- Θεμιστοκλέους για ΕΣΥ: Από τα 350.000 δωρεάν ραντεβού πολιτών κάθε μήνα έχουμε ξεπεράσει πλέον τα 550.000
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.