ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας θα κινείται το νέο κόμμα του Παναγιώτη Μπαλτάκου και του Δημήτρη Καμμένου, το όνομα του οποίου θα είναι «Δύναμη Ελληνισμού».
Τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος θα κάνουν αύριο, Τρίτη, οι Δημήτρης Καμμένος και Τάκης Μπαλτάκος σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο (Athens Plaza) στις 12 το μεσημέρι.
Αξίζει να αναφερθεί ότι αύριο Τρίτη συνεδριάζει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με φόντο τις εξελίξεις στην ΠΓΔΜ.
Όπως είπε ο κ. Καμμένος, συνομιλώντας με δημοσιογράφους, το νέο κόμμα θα απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που αναζητούν εκπροσώπηση εντός των δημοκρατικών ορίων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το φαρμακερό tweet του Πάνου Καμμένου για το νέο κόμμα Δ.Καμμένου-Π.Μπαλτάκου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα δεξιά της ΝΔ Δ.Καμμένος και Π.Μπαλτάκος ιδρύουν νέο κόμμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία: Η Τζόρτζια Μελόνι καταγγέλλει τις κυβερνοεπιθέσεις “κατά πολιτικών υποδομών”
- Τραμπ: Επανεξετάζει το ενδεχόμενο νέας επίθεσης στο Ιράν – Γιατί η 9η Νοεμβρίου θεωρείται η επικρατέστερη ημερομηνία
- Γερμανία: Συντριβή μικρού αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο, νεκροί οι δύο επιβαίνοντες
- Νέες αποκαλύψεις: Άλλους δύο φόνους ομολόγησε ο 44χρονος Αλβανός που συνελήφθη για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.