• Top Stories

    Μεγαλοοικονόμου reload: Έχω αγάπη στον πρωθυπουργό, σαν τον γιο μου (video)

    • NewsRoom
    Μεγαλοοικονόμου

    Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Με τη φράση «η αγάπη μου για τον πρωθυπουργό είναι μεγάλη» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στην πρόσκληση συνεργασίας που της απηύθυνε ο Δημήτρης Καμμένος, με τον οποίο βρέθηκε στον ΣΚΑΙ.

    Αναφερόμενη στον καβγά που είχε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με την Αννέτα Καββαδία, η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε: «Δεν θα μου πει η Καββαδία τι θα κάνω».

    Στο ερώτημα τι θα απαντούσε στην πρόταση του Δημήτρη Καμμένου είπε: «Εξαρτάται. Από την αγάπη που έχω στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική. Σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Είναι το άτομο που με εκφράζει. Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια θα μπω».

    «Δεν έχει κάνει ακόμη συμφωνία;» ακούστηκε να την ρωτάει ο κ. Καμμένος. «Όχι» ήταν η απάντηση της κ. Μεγαλοοικονόμου.

    Και απευθυνόμενη στον Δημήτρη Καμμένο είπε: «Αν δεν με κάνεις αυτοκράτειρα του Βυζαντίου δεν έρχομαι. Θεοδώρα η Μεγάλη».

    Στο ερώτημα αν θα κατέβαινε υποψήφια με τη ΝΔ είπε: «Όχι. Τσίπρας και ξερό ψωμί». «Θα πάω σπίτι μου, στις επιχειρήσεις μου» σχολίασε. Για την Μυρσίνη Λοΐζου είπε: «Εμένα δεν με εκπροσωπεί. Αν την θέλει ο πρωθυπουργός ας την βάλει».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θ. Μεγαλοοικονόμου: Για τον καυγά με την Καββαδία φταίει το ζώδιό μου!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο επεισόδιο στη Βουλή: Η Μεγαλοοικονόμου επιτέθηκε με καρέκλες και την τσάντα της σε πρώην συνέργατή της!



    ΣΧΟΛΙΑ