• Top Stories

    Άγριος καβγάς στον αέρα μεταξύ Καλλιάνου και Μεγαλοοικονόμου (video)

    • NewsRoom

    Μεγαλοοικονόμου και Καλλιάνος στο στούντιο του Open


    Στα ύψη ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Open TV, όταν διασταύρωσαν τα ξίφη τους ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

    Παρά το γεγονός ότι και οι δύο προέρχονται από την Ένωση Κεντρώων, κι ενώ όλα ξεκίνησαν σε φιλικό τόνο, προς το τέλος η κουβέντα φούντωσε και εξαπέλυσαν πυρά ο ένας κατά του άλλου.

    «Θυμάσαι πότε έφυγες;» είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι’ αυτό έφυγες» του είπε.

    Όταν ο Καλλιάνος υπεραμύνθηκε των επιλογών του, η κ. Μεγαλοοικονόμου του είπε: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

    Απαντώντας ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς». Η κ. Μεγαλοοικονόμου συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα site. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης» είπε.

    Απαντώντας ο κ. Καλλιάνος είπε: «Της είπε ο Λεβέντης μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

    Ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στον Νότιο Τομέα απάντησε με αιχμηρό σχόλιο στην κ. Μεγαλοοικονόμου: «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το Ράδιο Αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

    Και η κ. Μεγαλοοικονόμου απάντησε: «Είσαι σεξιστής, είναι κομπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Και μανεκέν η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τους κουραμπιέδες τα…  ζαρζαβατικά: Δηλητηριώδη σχόλια μεταξύ Μεγαλοοικονόμου – Γιακουμάτου



    ΣΧΟΛΙΑ