ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν δύο ομάδες Πακιστανών, περίπου 40 άτομα, που δραστηριοποιούνται στην πώληση λαθραίων τσιγάρων, άρχισαν να χτυπιούνται μεταξύ τους με λοστάρια. Η συμπλοκή έγινε για τον έλεγχο της αγοράς Βλάλη.
Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας Ζ, που συνέλαβαν ένα άτομο και έκαναν επτά προσαγωγές, ενώ συγκέντρωσαν περίπου 40 λοστάρια. Επίσης, ένας Πακιστανός τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Μάλιστα, σύμφωνα με καταστηματάρχη, τέτοια επεισόδια αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Ανάλογο επεισόδιο είχε γίνει στο ίδιο σημείο και την περασμένη εβδομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βεργίνα: Νεκρός 25χρονος μετά από τροχαίο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποια είναι τα 100 μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου – Στη λίστα και το Μουσείο Ακρόπολης – mononewsTV
- Φαρμακευτικές και εναλλακτικές θεραπείες για την παχυσαρκία: Τι προσφέρουν;
- FT: Τα κράτη του Κόλπου εξετάζουν να παρακάμψουν τα Στενά του Ορμούζ μέσω νέων πετρελαιαγωγών
- Μαρκ Ρούτε: Στην Ουάσινγκτον την επόμενη εβδομάδα μετά τις απειλές Τραμπ για αποχώρηση από το ΝΑΤΟ


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.