• Architecture & Design

    Ο επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της Lazard πουλά το σπίτι του. Και είναι πανέμορφο…

    • NewsRoom


    Ο επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της Lazard, Larry Slaughter, πουλά το διαμέρισμά του στο Μανχάταν. Ένα διαμέρισμα που εντυπωσιάζει με τη μοναδική, πανοραμική θέα του, αφού βλέπει στο Σέντραλ Παρκ και «εποπτεύει», ουσιαστικά, όλο το Μανχάταν. Και αυτό γιατί βρίσκεται σε έναν από τους δύο εμβληματικούς, δεκαώροφους, πύργους ενός ιστορικού κτηρίου: Του σχεδιασμένου από τον μεγάλο αρχιτέκτονα Emery Roth κτηρίου San Remo, που κατοικείται κυρίως από celebrities. Μάλιστα, μεταξύ των ενοίκων, ήταν μέχρι πριν από λίγους μήνες και η ηθοποιός Demi Moore, η οποία πούλησε τη δική της (τριώροφη) μεζονέτα την περασμένη άνοιξη έναντι 45 εκατ. ευρώ.

    Το διαμέρισμα του 54χρονου αντιπροέδρου επενδυτικής τραπεζικής και Managing Director της Lazard Ltd., Larry Slaughter, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και είναι πλήρως ανακαινισμένο, έτσι ώστε να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την κομψότητα που χαρακτήριζε πάντα το συγκεκριμένο κτήριο με τις ανέσεις ενός σύγχρονου «σπιτικού».

    Ο Slaughter και η σύζυγός του αγόρασαν το συγκεκριμένο ακίνητο το 2012 έναντι 13,5 εκατ. δολαρίων. Σήμερα πωλείται… 17,5 εκατ. δολάρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί το εξοχικό του Μπάφετ έχει μείνει στα αζήτητα;



    ΣΧΟΛΙΑ