• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Μετά την κριτική, ο Αλέξης Τσίπρας σκέφτεται να επισκεφθεί την Μάνδρα Αττικής!

    • NewsRoom
    Τσίπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Η απουσία του από τον τόπο της καταστροφής σχολιάστηκε έντονα. Ο Αλέξης Τσίπρας για μια ακόμα φορά, όπως και το καλοκαίρι στην περίπτωση των πυρκαγιών της Αττικής, ή όπως συνέβη στην περίπτωση της ρύπανσης του Σαρωνικού, προτίμησε να μείνει στο Μαξίμου, μακρυά από την δοκιμαζόμενη περιοχή της Δυτικής Αττικής. Ωστόσο, τα έντονα σχόλια φαίνεται πως έφτασαν μέχρι τα αφτιά του επικοινωνιακού επιτελείου του πρωθυπουργού, ο οποίος τώρα μελετά την πιθανότητα να επισκεφθεί τελικά την περιοχή.

    Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας θα έπρεπε κανονικά να μεταβεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου είναι προγραμματισμένο να λάβει μέρος σε σύνοδο για το περιβάλλον. Ωστόσο, πλέον, στο πρόγραμμα που αναγρέφεται στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού αναφέρει μόνον ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει «στη διάσκεψη κορυφής για κοινωνικά θέματα για τη δίκαιη απασχόληση και την ανάπτυξη», την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

    Αν και επισήμως το Μαξίμου δεν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες, υπάρχει πλέον μεγάλη  πιθανότητα ο Αλέξης Τσίπρας να μεταβεί εντός της ημέρας στη Μάνδρα Αττικής όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τη Ρένα Δούρου και έτερους αρμόδιους φορείς για την αποτίμηση της κατάστασης.

    Πάντως, η εικόνα του πρωθυπουργού κλεισμένου  στο Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί επέλεξαν να βρίσκονται κοντά στους πληγέντες, έχει ήδη πλήξει σε ένα μικρό βαθμό την φιλολαϊκή εικόνα που Αλέξη Τσίπρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φονικές πλημμύρες: O Τσίπρας στο Μαξίμου οι άλλοι αρχηγοί στην Μάνδρα



    ΣΧΟΛΙΑ